11 Aralık 2020
1220
ABONE OL

Tasting Alaçatı: Yaşa, Fark Et, Harekete Geç

Farklı kültürlerin harmanlandığı lezzetler, doğayla iç içe deneyimler, sanat dolu aktiviteler, adrenalin dolu organizasyonlar, göçlerle şekillenen hayat hikayeleri… Tasting Alaçatı, birbirinden renkli etkinliklerle katılımcıları buluşturuyor.

Tasting Alaçatı: Yaşa, Fark Et, Harekete Geç

Arnavut kaldırımlı yollara, kesme taş evlere ve Türkiye’nin sörfe en uygun sahillerine ev sahipliği yapan Çeşme’nin otantik beldesi Alaçatı, lezzet dolu bir festivale ev sahipliği yapıyor. “Tat, Hisset, Keşfet” mottosuyla yola çıkan Tasting Alaçatı, üç gün boyunca ziyaretçilerini birbirinden lezzetli ve keyifli aktivitelerle ağırlıyor.

Tasting Alaçatı, köy içinde ve çevresindeki doğal platolarda gerçekleşen ve Alaçatılı işletmelerin ev sahipliği yaptığı bir buluşma platformu. Farklı aktiviteleri bir araya getiren etkinlik, bölgenin en özel mekanlarında enfes lezzetler, söyleşiler, workshop’lar, müzik, sanat, macera dolu keşifler ve yeni deneyimler sunuyor. İlk olarak 2018 yılında gerçekleştirilen Tasting Alaçatı’nın 2021 yılının haziran ayında yapılması hedefleniyor.

Tadım Atölyeleri, Sergiler, Söyleşiler…

Bölgenin yöresel lezzetleri ve yerli üreticileriyle, farklı kültürlere ait lezzetleri buluşturmayı amaçlayan organizasyon, zevkine önem verenleri, keşfetmeyi sevenleri, alanında uzman şefleri, yerel üreticileri ve işletmeleri her yıl Alaçatı’da buluşturarak küresel bir yaşam deneyimi sunmayı başarıyor.

Alaçatı’nın muhteşem doğası eşliğinde, yerli işletmelerin ev sahipliğinde gerçekleşen ve bölgede sürdürülebilir turizmi hedefleyen organizasyonda Alaçatı’nın en iyi restoranları ve otelleri, bağ evleri ve çiftlikler özel menüleri, etkinlikleri ve atölye çalışmaları ile ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Özel menüleri ve farklı içerikteki atölyelerle katılımcıları buluşturarak, müzik ve sanatla keyifli anlara imza atıyor.

Tasting Alaçatı ile Sanata Yakın Markaj

Tasting Alaçatı, şeflerin özel tarifleri, tadım menüleri, degüstasyon atölyeleri, kitap söyleşileri, doğada sabah meditasyonu, sergiler, caz ve klasik müzik konserlerinden oluşan zengin bir program içeriği ile karşımıza çıkıyor. Gurme lezzetler, workshop’lar, doğa, macera, spor, müzik ve sanat başlıkları altında 7 farklı kategoride etkinliklerin gerçekleştiği organizasyona ev sahipliği yapan Alaçatı üç gün boyunca katılımcılarına unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Tasting Alaçatı, sokak konserleri, lavanta hasadı, lokal pazarı, şeflerle özel atölye çalışmaları, sörf deneyimi, söyleşiler, resim ve seramik sergilerle renkli bir atmosfer yaratıyor.

Tasting Alaçatı, hayatı doyasıya yaşamayı sevenler için farklı bir heyecan, yeni bir buluşma platformu sunuyor. Tasting Alaçatı, bir hayat tarzı kimliğiyle uluslararası arenaya açılmayı hedefliyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
11.12.2020
622
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?