02 Ekim 2020
6282
ABONE OL

Ilıca'da Nerede Yenir?

Ilıca ve civarındaki yemek mekânları ve restoranlar büyük bir çeşitlilik göstermektedir. İster günübirlik ister daha uzun süreli düşünülsün, birçok alternatif mevcuttur. Aperatif gıdalardan tutun, Türk, Akdeniz ve dünya mutfağına kadar her sunum mümkün olmaktadır.

Ilıca'da Nerede Yenir?

Özellikle İzmir’e ve ilçelerine geldiyseniz Kumru ve İzmir Köftesi yemeden asla buradan ayrılmamanızı gerektiğinin altını çizmek gerekmektedir. Bir de İzmirlilerin çok sevdiği Boyoz’u mutlaka denemenizi tavsiye edilir. Balık ve deniz ürünlerinde de birçok seçenek mevcuttur.

Ilıca ve civarındaki mekânları sıralayacak olursak, Dost Pide & Pizza, güzel bir akşam yemeği için Altınkapı Restoran, aperatif için İsot Büfe, Veysis Cafe & Restoran, özellikle kumru için Kumrucu Aykut, değişmez lezzet yaprak döner isterseniz Doruk Yaprak Döner gibi mekânları tercih edebilirsiniz. Üstelik bu mekanların hepsi Ilıca Halk Plajı’na çok yakın konumlarda bulunmaktadır.

Belki biraz Çeşme ve Alaçatı’ya doğru olan ama güzel, seçkin mekânlar olarak da Kabak Çiçeği, İris Art & Steakhose, Fava, Alaçatı Deniz Pide, Köşe Kahve, Bumba Breakfast Club, deniz ürünleri için Pla’ce, İmren Alaçatı Tatlıcısı, Avrasya Ev Yemekleri, Kumrucu Erol gibi yerler de sizler için iyi bir seçenek olacaktır.

Daha yakın konumlarda olan seçenekler ise; Ferdi Baba, Star Beach Restoran, Fahri’nin Yeri, Tius Bar, Pecos Bar, Mazi Restaurant olarak sıralanabilmektedir.

Popüler Yemek Noktaları

Ilıca Veysi’s

Ilıca Veysi’s, yemekleri çok başarılı olan ve tatlı ikramları ile nefis lezzetler tattıran güzide bir mekandır. Ayrıca güleryüzlü servis kalitesi ve hijyeni ile mükemmele yakın bir hizmet sunmaktadır.

Yıldızburnu Nevi

Yıldızburnu Nevi, deniz kenarında güzel bir ambiyansı olan, yemekleri güzel ve farklı olan özellikle mezeleri ile şahane sayılabilecek çok güzel bir mekandır.

Yıldızburnu Alliance

Yıldızburnu Alliance, aynı şekilde deniz kenarında güzel bir ambiyansa sahip olan, yemekler çok iyi ve şık olan bir mekandır.

Borçın Alaçatı

Borçın Alaçatı, ayaklarınız kumda, deniz yanı başınızda, salaş bir balık rakı gecesi için harika bir alternatif sunmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
02.10.2020
623
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?