07 Aralık 2022
1034
ABONE OL

Çeşme Yeme İçme Yeri Önerileri

Son yılların en popüler tatil kasabası Çeşme, cazibesini korumaya devam ediyor. Yerli ve yabancı turistin vazgeçilmez tatil rotası haline gelen Alaçatı, birbirinden güzel mekanlara ev sahipliği yapıyor. Güzel bir tatil imkanı sunan Çeşme akşam yemeği için çeşitli mekan seçenekleri de sunuyor. Bu noktada Çeşme'de yemek yenilecek yerler birçok alternatif ile kişileri karşılıyor. Çeşme’de bulunan mekanları sizler için derledik

Çeşme Yeme İçme Yeri Önerileri

Roqqa Artisan Coffee Shop

Mekan kahvesi ve tatlısıyla ünlü, fakat özellikle bahçesi insana huzur veriyor. Mekan içerisinde çalışanların tamamı samimi ve sempatik. Güler yüzlü hizmet sayesinde bir kez gittiğinizde müdavimi olabilirsiniz.

Adres: Hacımemiş 2001. Sokak No: 44 

KAF

İçtiğiniz en güzel kahveleri bulabileceğiniz bir mekan. Terasıyla ilgi çeken mekan adeta Kronotrop’un kahvelerini ayağınıza kadar getiriyor.

Tuck Coffee

Kahvesi ve neşesi bol olan mekan özellikle içerideki pelüş panda kafasıyla meşhur. Gelen konukların büyük bir bölümü bu pelüş kafayla resim çekinerek sosyal medyasın koyuyor. 

Kaffe

Çeşme’nin uğrak mekanlarından biri de Kaffe’dir. Çeşme’de bulunan mekan Starbucks gibi mekanlara gitmek istemeyenler için ideal bir tercih olacaktır.

Edit Yıldızburnu

Çeşme en iyi restoranlar arasında yer alan Edit Yıldızburnu, Alaçatı'da yer alıyor. Alaçatı’da herkesin bilmediği bunun için de sakinliğini korumuş olan mekan, müzik ve kokteyl konusunda oldukça başarılı. Yemek menüsünün de olduğu mekanda içki de var. 

Pizza Locale

Pizza Locale, Alaçatı sokaklarında gezerken öğlen saatlerinde karnınızı doyurabileceğiniz güzel bir mekan. Mekanın özelliklerinden biri de evlere servis yapıyor olması, fakat mekana gidip yerinde yediğinizde sıcak ve taze yemeklerin tadına varabilirsiniz.

Enginarre

Ev yemekleri ve mezeleriyle dikkati çeken Enginnarre, Tanju Okan şarkılarıyla rakı masasına oturabileceğiniz bir mekan. Alaçatı’nın kalabalığından uzaklaşmak ve sakin bir akşam geçirmek isteyenler için ideal bir tercih olabilir.

Çeşme ve Alaçatı’da ister sabah olsun ister akşam gidebileceğiniz birçok ünlü ve güzel mekan vardır. Çeşme ve Alaçatı’da arka sokaklara dalarak güzel mekânlar aramak isterseniz seçeneklerinizde çok fazla olacak

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
24.08.2020
624
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?