29 Ağustos 2022
840
ABONE OL

Çeşme Rakı Balık Mekanları

Çeşme rakı balık mekanları, deniz kenarında özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Yaygın bir meyhane kültürüne sahip olan Çeşme meyhane konusunda geniş bir yelpaze sunuyor. Deniz mahsulü lezzetleri, güzel sunumları ve kaliteli hizmetleri ile Çeşme’deki rakı balık mekanları sıklıkla tercih ediliyor. Çeşme tatilinizde siz de rakı balık sefası sürmek isterseniz Çeşme’de bulunan sayısız seçeneği değerlendirmeniz gerekiyor.

Çeşme Rakı Balık Mekanları

Bu sebeple sizler için Çeşme’nin en popüler rakı balık mekanlarını derledik.

Çark Balık 

Çark Balık; deniz mahsulleri, vejataryen dostu menüsü, vegan yemek seçenekleri ve glütensiz yemek alternatifleri ile Çeşme’nin oldukça rağbet gören rakı balık mekanları arasında yer alıyor. Geniş bir perspektifte incelendiğinde Türk mutfağının güzel mezelerinden etkilendiği görülen bu mekan, aynı zamanda Akdeniz mutfağının yemekleri ve mezelerini misafirlerine sunuyor. Çark Balık, Çeşme’de rakı ve balık ikilisinin tadını çıkarmak isteyenlerin ilk seçeneklerinden biri oluyor.

Defne Yaprağı

Çeşme restoranları arasında en çok ilgi görenlerden biri olan Defne Yaprağı, öğlen ve akşam yemeği, gece eğlencesi gibi hizmetleri ile misafirlerini memnun ediyor. Akdeniz ve Ege mutfağının etkilerini taşıyan dolgun menüsü ile farklı damak tatlarına hitap eden Defne Yaprağı, lezzetli deniz mahsullerini rakı ile buluşturuyor. Aynı zamanda tadına doyulmaz mezeler servis eden bu mekana gelmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Hem lezzet hem de fiyat açısından memnun ediyor.

Fava

Fava; keyifli müzikleri, güler yüzlü, genç ve dinamik personelleri, lezzetli mezeleri ve hareketli ortamı ile müthiş bir mekan. Ailece gidilebilecek nezih Çeşme mekanları arasında bulunan Fava, kalitesi ile misafirlerini kendine hayran bırakıyor. Çeşme tatilinizi taçlandıracak yöresel lezzetlere, tadına doyulmaz mezelere ve tüm bunların yanında rakıya ulaşabileceğiniz Fava’ya gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

Lagada

Alaçatı rakı balık mekanlarından biri olan Lagada, meveleri ve salataları ile dikkat çekiyor. Vegan seçenekleri de bulunan Lagada, çeşitli damak tatlarını kucaklıyor. Herkesin kendi damak zevkine uygun yemekleri bulabileceği, lezzetli deniz mahsullerinin tadına bakabileceği bu mekan, ızgara balık ve duble salatası ile oldukça meşhur. Arkadaşlarla güzel bir akşam yemeği yenebilecek Lagada, güler yüzlü ve enerjik personeli ile rakiplerinin önüne geçiyor. Çeşme’ye gittiğinizde Alaçatı rakı balık mekanları hakkında tavsiye mekan ararsanız, kendine has özel tarifleri olan Lagada’yı tercih ederek  hiç denemediğiniz lezzetleri deneyebilirsiniz.

Horasan

Horasan, yenilikçi ve kendine has lezzetleri masalara taşıyan bir Çeşme mekanı olarak tanınıyor. Aynı zamanda kalabalık rakı balık sofraları ile tanınan Horasan, eski bir evin bahçesinde bulunuyor. Bu özelliği ile oldukça samimi ve sıcak bir ortam yaratan Horasan, Karides Carpaccio ve Torik Sashimi gibi farklı lezzetlerle misafirlerini buluşturuyor. Deniz mahsullerini özel bir şekilde sunan Horasan, bir kez uğrayanları müdavimi yapıyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
29.08.2022
624
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?