07 Haziran 2022
822
ABONE OL

Çeşme’nin En Lezzetli 5 Mekanı

Çeşme’nin kendi yöresine has eşsiz lezzetleri denildiğinde akıllara zeytinyağlılardan balık çeşitlerine, damla sakızlı lezzetlerden rakı sofralarına kadar pek çok değişik tat gelir. Damaklarda tadını bırakan Çeşme ev yemekleri hem hafif hem de lezzetli yemekler arasında bulunur. Birbirinden farklı lezzetteki bu yemekleri sunan ve özgün ambiyansı ile yerli ve yabancı misafirlerini mest eden Çeşme restoranları, bölgesini ve yöresini temsil etmeye devam etmektedir.

Çeşme’nin En Lezzetli 5 Mekanı

İmren Alaçatı Tatlıcısı

Çeşme denildiğinde akla gelen ilk mekanlardan biri olan İmren Alaçatı Tatlıcısı; kurabiyeleri, damla sakızlı ürünleri, tatlıları ve çok beğenilen dondurmaları sayesinde kapısında uzun kuyruklar oluşmasını sağlamaktadır. Uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe ile eşsiz lezzetlerde damla sakızlı Türk kahvesi ve limonlu cheesecake yapmaktadır. Herkes tarafından beğenilen bu restoran, bir aile işletmesi olması sayesinde de oldukça sıcak ve samimi iletişimler kurmaktadır.

Noni’s House

Noni’s House Çeşme’nin Ovacık bölgesinde bulunmaktadır. Bir aile işletmesi olan Noni’s House, sıcak ambiyansı ile dikkat çekmektedir. Çeşitli reçelleri, peynir ve zeytinleri ile harika kahvaltı sofraları kurulan bu restoranda çoğu ürün organik olarak el emeği ile yapılmaktadır. Eşsiz kahvaltı ürünlerinin yanı sıra yöresel pişi ve menemenleriyle de misafirlerin aklında kalan Noni’s House, uygun fiyatları ile ayrıca dikkat çekmektedir.

Fahri’nin Yeri

Port Alaçatı’da balıkçı limanı ile dip dibe olan Fahri’nin yeri, deniz ürünleri konusunda Çeşme’nin en sevilen restoranları arasında yer almaktadır. Balık kebabı, tereyağlı süzme yoğurdu ve çeşitli deniz ürünleri ile eşsiz sofralar kuran bu restoran, Çeşme’ye gidenlerin denemesi gereken mekanlar arasında bulunmaktadır.

Eflatun

Güler yüzlü, ilgili ve temiz çalışanları; eşi benzeri olmayan lezzetteki yemekleri ile misafirlerini ağırlayan Eflatun, Çeşme’nin en beğenilen mekanlarından biridir. Ahtapot beğendi yemeği ile tanınan Eflatun, Nalan Hanım ile Sena Hanım’ın ellerinin lezzeti ile ortaya çıkardıkları yemekleri misafirlerine sunmaktadır.

Cura

Hem yaz hem de kış mevsimlerinde misafirlerine hizmet veren Cura, eğlenceli akşam yemeği konsepti ile farkını ortaya çıkarmaktadır. Çeşme’nin şık mekanları arasında yer alan Cura, ağırlıklı olarak et olan menüsü ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda özel sanatçıların sahne performansları ile akşam yemeğinin keyfini çıkarabilme olanağı sağlayan Cura, sakin ve keyifli bir şekilde müzik dinleyebilmenizi sağlamaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
07.06.2022
611
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?