29 Mart 2023
2015
ABONE OL

Çeşme Marina Restoranları

Yaz aylarının vazgeçilmez tatil lokasyonlarından biri olan Çeşme’nin deniz, kum, güneş tatilinin yanı sıra yemekleri ile de çok çekici bir nokta olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir.

Çeşme Marina Restoranları

Çeşme coğrafi konumu bakımından oldukça farklı bölgelere ev sahipliği yapan ya da diğer bölgelere yakınlığı bakımından kültürel olarak geniş bir yelpazeye sahip olan bir ilçe olmaktadır. Bu nedenle de yaz tatillerindeki çekiciliğinin yanı sıra farklı kültürlerle etkileşim içinde olması bakımından da Çeşme’nin farklı bir yeme-içme yapısının olduğunu ifade etmek gerekmektedir.

Çeşme’nin Yunanistan gibi farklı yemek kültürleriyle iç içe bir yol seyretmesi açısından bölgede farlı kültürlerin yemeklerine rastlamak da mümkün olmaktadır. Özellikle Çeşme’nin Marina bölgesine bakıldığında deniz kenarı olması bakımından deniz ürünleri açısından çok zengin bir içerik sunduğu söylenebilmektedir. Bu noktada bu bölgeye gelen gezginlerin aklında "Çeşme Marina'da ne yenir?" sorusu gelebilir. Bundan kaynaklı olarak sizler için Çeşme Marina bölgesinde yer alan restoranların bazılarını derledik.

Kepler Marin Restoran

Çeşme Marina’da yeni sayılabilecek bir işletme olan Kepler Marin, çok kısa bir sürede bölgedeki en önemli restoranlardan biri haline gelmiştir. Çünkü, marina manzarası, lezzetli yemekleri ve convivialist yaşam tarzının bir uzantısı olması bakımından özellikle yeni şeyler görmek isteyen kişilerin birincil önceliklerinden biri olarak kendine has bir çizgi yakalayabilmiştir.

Taş Plak Restoran

Çeşme Marina et restaurant seçenekleri arasında Taş Plak Restoran yer alır. Et tutkunları için çok önemli bir alternatif yaratan Taş Plak Restoran, özellikle Türk mutfağı aşıklarının gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir restoran olmaktadır. Çünkü Taş Plak, bölgedeki genel dağılımın dışında kalan ağırlıklı olarak Türk lezzetleri barındıran bir restoran olmaktadır. Bu özelliği sayesinde de kendine has bir müşteri kitlesi yakalamıştır.

Köprü Bistro

Köprü Bistro, dünya mutfağından çeşitli lezzetleri sunmakta olan, eşsiz şarap lezzetleri ile dünya mutfağını harmanlayan çok özel bir restoran olmaktadır. Bunun yanı sıra hazırladığı organik kahvaltıları ile de sadece akşamları değil günün her saatinde hizmet verebilen bir restoran olmaktadır.

Tuzu Biberi

Çeşme Marina akşam yemeği için Tuzu Biberi Restoran tam size göre! Sabah kahvaltısından öğle ve akşam yemeğine kadar günün tüm öğünlerinde hizmet vermekte olan Tuzu Biberi restoran, Türk mutfağı ile dünya mutfağını harmanlamayı başaran ve bunun sonucunda da çok lezzetli yemekler sunan bir restoran olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
10.09.2021
624
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?