29 Aralık 2020
1041
ABONE OL

Çeşme Kahvaltı Mekanları

Ege’nin göz bebeği sayılabilecek olan Çeşme yerli ve yabancı turistin uğrak tatil noktaları arasında büyük bir önem teşkil etmektedir. Denizi, kumu ve güneşi ile ünlü olan Çeşme’nin gözde kahvaltı mekanlarını sizler için derledik.

Çeşme Kahvaltı Mekanları

Çeşme Bazlama Kahvaltı

Neredeyse her gün kapısında sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruk oluşan Çeşme Bazlama Kahvaltı’da bazlamalar siparişiniz ile pişirilerek taze taze sunulmakta ve aynı zamanda da organik olarak mekânın sahipleri tarafından yetiştirilen taze bahçe domatesleri, el yapımı reçelleri ile de doğallığı sofranıza taşımaktadır.

Bumba Breakfast Club

Bumba Breakfast Club’un tercih edilme nedenleri arasında önemli bir kriter olan otlu peynirli yumurta, bu yeri tercih edilesi kılan değerlerdendir.

Ayrıca, dalından toplanan domates, salatalık ve diğer birçok doğal besin ile yapılan kahvaltıları sayesinde de popülerlik kazanan noktalardan biridir.

Noni’s House

Özellikle menemeni ile ün salmış olan Noni’s House aynı zamanda da küçük bir ailenin işlettiği bir kahvaltı yeri olduğu ve neredeyse tüm ürünleri hazırlayanların bu küçük aile olması Noni’s House’u özel kılan değerlerindendir.

Yeniyer Alaçatı

Özellikle kahvaltıda seçenek sunması açısından önemli olan Yeniyer Alaçatı, isteyene bol kalorili isteyene ise sağlıklı kahvaltı alternatifleri sunmasından kaynaklı olarak her kesimden insan için tercih edilebilecek bir yer olmaktadır.

Bom Dia

Klasik kahvaltı çeşitlerinden sıkılan, yeni deneyimler arayışına giren ve farklılık isteyenler için süzme yoğurtlu pancar reçelinden füme somonlu avokado tosta kadar oldukça farklı tatlar sunan Bom Dia değişiklik isteyenler için ideal bir nokta olmaktadır.

Alaçatı İmren

Bölgenin en eski kahvaltı mekanları arasında yer alan Alaçatı İmren, kendine has lezzetleri, tarihi ve tabi ki tatlıları ile adından sıklıkla söz ettirmektedir.

Tarla Alaçatı

Ağaçların arasında doğa ile iç içe bir kahvaltı deneyimlemek isteyenler için oldukça güzel bir seçenek olan Tarla Alaçatı, köy kahvaltısıyla modern kahvaltıyı sentezleyen yapısıyla birlikte oldukça popüler hale gelen çok özel noktalardan biridir.

Demlik Alaçatı

Ördekleri izleyerek kahvaltı yapabileceğiniz yerlerden biri olan Demlik Alaçatı, aynı zamanda kendi ekmeklerini kendileri yapıyor olmaları ve organik tatlarından ödün vermiyor oluşları ile çekici bir kahvaltı yeri olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
29.12.2020
612
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?