20 Nisan 2022
7422
ABONE OL

Çeşme’de Kumru Nerede Yenir? Çeşme’nin En İyi Kumrucusu

Çeşme, sıcacık suları ile güneşinin birleştiği parıldayan doğası sayesinde çokça ilgi gören bir tatil beldesi olarak biliniyor. Gemicilerin Küçük Liman dediği Çeşme, Çeşme yarımadasının uç tarafında bulunuyor. İsmini pek çok yerde duyuran Çeşme, doğa güzellikleri ve çeşitli aktivitelerinin yanında yöreye özgü, sembol haline gelmiş lezzetleri ile eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Yöresel lezzetleri ile damaklarda tat bırakan Çeşme kumru cenneti olarak biliniyor.

Çeşme’de Kumru Nerede Yenir? Çeşme’nin En İyi Kumrucusu

Kumrucu Şevki

Kumrucu Şevki, insanı duygudan duyguya sürükleyen manzarası ve deniz kenarına sıralanmış masaları ile bir yandan kumrunun lezzetine varırken diğer yandan keyifli anlar yaşatıyor. İsteyenin alkol, isteyenin çay içtiği samimi ve sakin bir mekan olan Kumrucu Şevki’nin çalışanları, oldukça seviliyor.

Çeşme’de kumru denildiğinde akla gelen ilk yer olan Kumrucu Şevki, lezzetli ve temiz kumruları ile hizmet veriyor. Taptaze sucuğu, ekmeği ve peynirinin birbiri ile ahenk içerisinde olduğu kumru, Çeşme’de en çok Kumrucu Şevki’de yeniyor. İlgili, sıcak ve müşteri memnuniyetine önem veren çalışanların bulunduğu bu mekanın günün her saati açık olması da ziyaretçileri açısından Çeşme’nin en iyi kumrucusu niteliğinde olmayı başarıyor.

Kumrucu Erol

Çeşmelilerin çokça beğendiği kumruculardan biri olan Kumrucu Erol, 1980’den beri misafirlerine unutulmayacak anılar bırakıyor. Çeşitli farklı kumru bulunan Kumrucu Erol’da menüdeki seçenekler oldukça geniş görünüyor. Çeşmelilerin çok sevdiği Kumrucu Erol, kişisel zevklere göre seçilebilen kumru çeşitleri sunuyor. Kumrularına kattığı malzemelerin çokluğu ile anılan bu mekanda; yengen, kumruger, psikopat, çılgın ve kumru olmak üzere beş seçenek bulunuyor. Çeşme’ye gelindiğinde uğramadan gidilmemesi gereken yerlerden biri olan Kumrucu Erol, servis, hijyen ve müşteri memnuniyeti bakımından tam not alan mekanlar arasında bulunuyor.

Kumrucu Hikmet

Çeşme’de en çok sevilen kumruculardan bir diğeri ise Kumrucu Hikmet olarak biliniyor. Gurme tarzında sucuk, salam ve kaşarı gibi tatları lezzetli bir şekilde sunan bu mekan, Çeşme’de tercih edilebilecek en güzel kumrucular arasında yer alıyor. Taze malzemeleri ve lezzetli kumrusu ile ilgi gören Kumrucu Hikmet, servis kalitesi ve samimiyet bakımından da oldukça beğeniliyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
20.04.2022
624
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?