19 Ocak 2021
1957
ABONE OL

Çeşme Balık Restoranları

Türkiye’nin yaz aylarında en çok ziyaretçiye ev sahipliği yapan lokasyonlarından biri olan Çeşme, aynı zamanda da harika mutfağı, muhteşem manzarası ve inanılmaz balık ürünleri ile adından sıkça bahsettirmektedir. Bu nedenle sizler için birkaç popüler balık restoranını listeledik.

Çeşme Balık Restoranları

Balıkçı Niyazi

Aile tarifleri ile hizmet vermekte olan Balıkçı Niyazi, taptaze otları, mis gibi deniz manzarası ve özel balık tariflerini sunuş şekli ile dikkatleri üzerine çeken bir balık restoranı olmaktadır.

Ayrıca, son dönemlerde popüler olan plajlardan Isolee Plage’de yer almasıyla da sabah denizin tadını çıkarıp akşam ise plajdan ayrılmaya hazır hissetmeyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Horasan

Küçük bir evin arka bahçesinde yer alan Horasan, aileden gelen tarifleri ve tecrübeleri ile hizmet vermekte olan ve özellikle Çeşme’nin kalabalık olduğu dönemlerde rezervasyonsuz müşteri kabulü yapamayan küçük ama samimi bir balıkçı restoranıdır.

Langusta

1974 yılından beri hizmet vermekte olan Langusta, kendine has lezzetleri ve pişirme teknikleri ile özellikle kabuklu deniz ürünleriyle ön plana çıkmaktadır.

Bunun yanı sıra Langusta, renkli masaları ve akşam saatlerinde oluşan günbatımı manzarası ile hem tatlı hem sevimli hem de romantik denebilecek bir manzara sunmaktadır.

Kalamarya

Genellikle Çeşme’nin yerel insanlarının tercih ettiği Kalamarya, sunduğu Sakız Adası manzarası, günbatımı seyri ile ön plana çıkmaktadır. Ancak, Kalamarya sadece bundan ibaret değildir. Kalamarya, hem balık lezzetleri hem deniz ürünleri tarifleri hem de sunduğu mezeler ile eşsiz bir lezzet şöleni yaratmaktadır.

Ayrıca, turistler tarafından pek bilinmeyen bu balık restoranı genellikle çok kalabalık olmamasıyla da daha özel anlar yaşamak isteyenler için tercih sebebi olabilmektedir.

Levent’in Yeri

Özellikle İzmir’e gelenlerin sıklıkla tercih ettiği Levent’in Yeri, Dalyanköy Marina’da yer alan ve sıra sıra dizilmiş balık restoranları arasında acı, tatlı, soslu gibi birçok çeşit sunan bir balık restoranı olmaktadır.

Ayrıca, zengin menüsü ve çeşitleri ile rakiplerine oranla daha geniş bir skalada hizmet sunabilen Levent’in Yeri, Çeşme/Dalyanköy’e gelenlerin uğraması gereken noktalar arasında oldukça önemli bir yere sahip olmaktadır ve bu nedenle de sıklıkla tercih edilmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
19.01.2021
626
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?