31 Ekim 2022
1030
ABONE OL

Alaçatı Restoranları

Alaçatı yaz aylarında denizi, kumu, güneşi ile dikkat çeken bir tatil noktasıdır. Ancak, Alaçatı’yı bundan ibaret görmek yersiz olacaktır. Çünkü, Alaçatı’nın Ege bölgesinde yer almasından dolayı çok ciddi bir mutfak zenginliği de vardır ve sadece bu özelliğiyle bile her yıl deniz, kum, güneş tatilinin yanı sıra gurme turizminde de oldukça önemli bir konuma sahiptir. Alaçatı yemek yerleri de eşsiz Çeşme tatilinizi taçlandıracak lezzetlerle sizleri karşılar. Alaçatı en iyi restoranlar konusunda oldukça zengin bir konumdur. 

Alaçatı Restoranları

Kapari Bahçe

Alaçatı’nın hem o hareketli sokaklarının içinde hem de terası ile o hareketlilikten soyutlanmış bir ambiyans sunan Kapari Bahçe, açıldığı günden çok kısa bir süre sonra Alaçatı klasiği haline gelen çok iyi şeflerle çalışan ve tadı damağınızdan gitmeyecek lezzetler sunan bir restoran olmaktadır.

Alaçatı akşam yemeği için randevu almanız gereken Kapari Bahçe’nin ucuz bir deneyim olmadığını hatırlatmakta yarar var.

Eflatun Alaçatı

Mezeleri arasında ezber bozan tatlarında bulunduğu Eflatun Alaçatı, akşam servise başlayan ve kum midyeli spagettisi ile dikkatleri üzerine çeken bir restoran olmaktadır.

Asma Yaprağı

Bahçe içerisindeki şirin mekanlardan biri olan Asma Yaprağı, Alaçatı’ya gelen ve bu bölgeye özel olan ev yemeklerini denemek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir restoran olmaktadır.

Ancak, akşam yemeği yiyebilmek için öncelikle randevu alınması gereken ve genelde kalabalık olan Asma Yaprağı pahalı menüsü ile göz korkutmaktadır.

Kırmızı Ardıç Kuşu

Alaçatı’ya geldiğinde canı pizza çekenlerin sıklıkla tercih ettiği Kırmızı Ardıç Kuşu, kendine has pizzaları ve Alaçatı’nın en işlek caddelerinden birine kurulmuş masaları ile kalabalık ortamlarda yemek yemeyi sorun etmeyenler için ideal bir restoran olmaktadır.

Dutlu Kahve

İsminden kaynaklı olarak sanki sadece çay veya kahve içilecek bir yermiş gibi anlaşılan Dutlu Kahve, birkaç yıl önce geçirdiği bir değişim ile cafe-restoran olarak hizmet vermeye başlamış ve Ege’nin zeytinyağlı yemeklerini çok iyi yapmasıyla da popüler olmuştur.

Sota Alaçatı

Özellikle deniz ürünleri ile meşhur olan Sota Alaçatı, Viento Otel’inin içinde yer alan yaz-kış açık olan ve neredeyse her türlü deniz ürününün bulunduğu bir restoran olarak hizmet vermektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
1 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
13.01.2021
627
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?