18 Ocak 2021
1785
ABONE OL

Alaçatı Meyhaneleri

Tam bir deniz kasabası sayılabilecek olan Alaçatı, yaz aylarında yerli ve yabancı birçok turist tarafından tercih edilen bir lokasyon olmaktadır ve gerek denizi gerekse deniz ürünleri ile eşsiz bir deneyim fırsatı sunmaktadır.

Alaçatı Meyhaneleri

Eşsiz deniz ürünleri ile gurme bir lezzet sunan Alaçatı aynı zamanda da rakı-balık yapılabilecek, efkâr dağıtılabilecek, arkadaşlarla mezeler eşliğinde sohbet edilebilecek birçok meyhaneye de ev sahipliği yapmaktadır.

Veranda Alaçatı

Çark plajına oldukça yakın bir konumda bulunan Veranda Alaçatı, ayakları kumlara basarken aynı zamanda da rakı-balık-meze üçlüsünün tadını çıkarmak isteyenler için oldukça ideal bir seçenek olmaktadır.

Ferdi Baba

Alaçatı’nın içinde, Port Alaçatı’da ve Çeşme Marina’da da şubeleri bulunan Ferdi Baba, klasik Alaçatı balıkçılarından biri olmaktadır. Ancak, Port Alaçatı ve Çeşme Marina’daki şubelerinin diğer şubelerine göre daha lezzetli olduğunu söylemek gerekmektedir.

Fahri’nin Yeri

Alaçatı’nın biraz dışında kalan Fahri’nin Yeri, Port Alaçatı’daki en iyi meyhanelerden biri olmaktadır. Ancak, yoğun bir müşteri akışının yaşandığı Fahri’nin Yeri’nde rezervasyonsuz yer bulmak imkânsız olmaktadır. Bu nedenle önceden rezervasyon yaptırmanız çok daha mantıklı bir hareket olacaktır.

Fava

Alaçatı’nın kalabalığından biraz uzaklaşmak, daha sakin bir akşam yemeği yemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Fava, taş bir evin arka bahçesinde ağaçlardan sarkan fenerler eşliğinde hizmet veren, sessiz ve sakin bir restoran-meyhane olmaktadır.

Karina Balık Restaurant

Ağırlıklı olarak deniz ürünlerinin yer aldığı bir menüsü olan Karina Balık Restaurant, sakin bir Alaçatı sokağında sokağa uzanan masalarıyla arkadaşlarınızla samimi bir şekilde sohbet edebileceğiniz tatlı bir mekan olmaktadır.

Esnaf

Yeni nesil, modern bir meyhane olarak hizmet vermekte olan Esnaf, son teknolojinin bütün nimetlerini kullanan, bitcoin ile bile ödeme yapılabilen ve yalnızca rezervasyon ile gidilebilen bir meyhane olmaktadır.

Şerefe Meyhane

Alaçatı’nın en meşhur ve en eski meyhanelerinden biri olan Şerefe Meyhane, diğer meyhanelere oranla daha fazla meze çeşidi sunması ve köklü bir geçmişinin olmasıyla iddialı bir yapıda olmaktadır.

Buzuki Meyhane

Mavi-beyaz masaları ile Buzuki Meyhane, samimi bir ortamın yanı sıra tam bir Ege meyhanesi özellikleri göstermesi ile de çok gözde bir mekan olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
21 Eylül 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Eylül 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Eylül 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Eylül 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Eylül 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Eylül 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
18.01.2021
758
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?
18.01.2021
1343