19 Aralık 2022
1199
ABONE OL

Alaçatı Kahve Evleri

Yaz tatillerinin popülerliğini kaybetmeyen rotalarından biri olan Alaçatı kahve duraklarıyla dikkat çekiyor. Alaçatı sadece tatil için değil farklı mekanları ve atmosferiyle tatilcileri kendine çekmeyi başarıyor.

Alaçatı Kahve Evleri

ROQQA 3rd Wave Coffee&Bar

3. dalga kahve akımının Alaçatı’daki başka yeni bir temsilcisidir. Kafeye girer girmez alacağınız kahve kokusu sizi etkilemeyi başarıyor. Kahveyi doğru bir şekilde bir araya getiren usta baristanın elinden nefis sıcak ve soğuk kahveler, latteler, smoothie ve frozenleri tadabilirsiniz. Duvarları süsleyen harika illüstrasyonu ile kahve meraklıları için oldukça ideal bir mekandır. 

Kaf

İstanbul’dan tanınan yeni nesil kahveci Kaf, Alaçatı’da kahveseverle buluştu. Alaçatı kahve fiyatları konusunda bu mekan ile uygun seçenekler sunar. Kaf’ın usta baristalarının hazırladığı yeni nesil kahvelerini son derece şık tasarlanmış iç mekanını eşliğinde içebilirsiniz.

Peri Art Cafe

Peri Art&Cafe, hem sanat galerisi hem de kafe olarak hizmet veriyor. Peri Art, yıl içerisinde farklı sanatçıların eserlerini sergilerken bir yandan da nefis kahve ve lezzetleri sunuyor. Harika seramiklerle sunulan kahvenin yanında brownie ve cheesecake gibi harika tatların tadına bakabilirsiniz.

Tuck Kafe

 Alaçatı’da yeni açılan Tuck Kafe, iyi kahve arayanlar için önemli bir alternatiftir. Sundukları güzel kahveler ve kokteyller ile oldukça keyifli bir mekana dönüşüyor.

Alaçatı Muhallebicisi

Alaçatı Muhallebicisi, Alaçatı’ya giden veya gitmeyen herkesin duyduğu oldukça ünlü bir mekandır. Oturma yerleri dışarıda ve havadar bir mekandır. Sıcak havalardan bunaldığında Ice Latte ile serinleyebileceği keyifli ve güzel bir yerdir.

Dutlu Kahve

Klasik Ege mimarisine sahip olan, beyaz ve mavi duvarları, taş sokakta yer alan masalarıyla oldukça samimi bir mekandır. Daracık Alaçatı sokaklarını keşfederken Türk kahvesi molası vermek için oldukça şirin ve samimi bir yerdir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
18.09.2020
624
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?