15 Eylül 2022
602
ABONE OL

Alaçatı'da Nerede Yemek Yenir? En İyi Mekanlar

Alaçatı yemek mekanları, birbirinden farklı damak tadına hitap ederek birçok alternatif sunuyor. Kültürel dokusu, tarihi ve yöresel yemekleri sayesinde ilgi gören Alaçatı, bölgesinde yer alan mekanları ile ziyaretçilerini büyülüyor. Bir gelenin bir daha gelmek istediği Alaçatı hem göze hem de damağa hitap eden mekanları ile popülerlikte yükselişe geçiyor.

Alaçatı'da Nerede Yemek Yenir? En İyi Mekanlar

Alaçatı en iyi mekanlar konusunda bölgesinde oldukça dikkat çekiyor. Çeşitli mekan seçeneğine rastlayabileceğiniz Alaçatı’da; klasik meyhane, lüks restoran, dondurmacı, ev yemekleri restoranı, yeni nesil meyhane gibi pek çok mekan alternatiflerini içerisinde barındırıyor. Kahvaltısı, sakızlı ürünleri, deniz mahsulleri ve mezeleri ile ünlü Alaçatı’da damak zevkinize uygun restoranlar ve yemekler bulabilirsiniz. Bu sebeple sizler için derlediğimiz Alaçatı en iyi restoranlar listemize göz atabilirsiniz.

Kapari Bahçe

Alaçatı lüks restoranlar arasında yer alan Kapari Bahçe, Alaçatı’nın en güzel köşesinde bulunuyor. Kapari Bahçe’yi tercih ederek hem Alaçatı’nın hareketli sokaklarının içerisinde bulunup hem de lezzetli yöresel tatlarını deneyebilirsiniz. Aynı zamanda Kapari Bahçe’nin korunaklı terasında lezzetli yemeklerin tadına bakabilir, güzel ambiyansa sahip bu mekanda huzurlu hissedebilirsiniz.

Yoğun bir programı olan Kapari Bahçe’ye rezervasyon yaptırarak gelmelisiniz. Hem kahvaltı hem de akşam yemeği için tercih edebileceğiniz Kapari Bahçe; Girit böreği, patlıcan paçangası gibi lezzetleri ile damaklarda tat bırakıyor. Aynı zamanda Hania böreği ve şefin mezelerini deneyebilirsiniz.

Asma Yaprağı Kiler

Alaçatı akşam yemeği için uygun bir mekan olan Asma Yaprağı Kiler, Ege usulü ev yemeklerini müşterilerine servis ediyor. Şirin bir mekan olan Asma Yaprağı Kiler hem etli hem zeytinyağlı yemekleri ile misafirlerini mest ediyor. Bunun yanı sıra akşam yemeği için bu mekanı tercih etmek isteyenlerin rezervasyon yaptırmasınız öneririz.

Eflatun Alaçatı

Eflatun, kum midyeli spagetti ve robespierre yemekleri sayesinde sıklıkla tercih ediliyor. Mezeleri de sevilen bu mekana akşam saatlerinde gelebilirsiniz. Büfeden tahinli patlıcan ve avokadolu karides gibi değişik tatları seçerek deneyebilirsiniz.

Panayır Alaçatı

Panayır Alaçatı, deniz kenarında bulunan gerçek bir panayır alanı gibi düzenlendiği için rağbet görüyor. Açık havada yemek stantları bulunan bu mekanda, piknik masası, minder veya şezlongları tercih edebilirsiniz. Canlı müzik yapılan bu mekanda burger dilim pizza, hotdog gibi panayır lezzetlerini tadabilirsiniz.

Yek Alaçatı

Akdeniz ve Ege mutfağından çıkan lezzetleri sofralara taşıyan Yek, Alaçatı’nın en sevilen mekanları arasında yer alıyor. Yerel ve kaliteli malzemelerle hazırlanan yemeklerin lezzetine doyamayacağınız bu Alaçatı mekanının menüsü ahtapot, karides, istiridye, midye gibi deniz mahsulleri olan tabakları da servis ediyor. Aynı zamanda mevsim balıkları ve hafif makarnalar ağırlıklı olan menüsünde damak zevkinize göre seçim yapabilirsiniz.

Dutlu Kahve

Dıştan görünüşü basit bir çay bahçesi gibi olan Dutlu Kahve, aslında çok sevilen bir restoran. Lezzetli mezeler ve zeytinyağlı yemekler deneyebileceğiniz bu mekan, kalabalık ve eğlenceli masaları ile dikkat çekiyor.

Kırmızı Ardıç Kuşu

Alaçatı’da pizza yemek isteyenler için ideal bir mekan olan Kırmızı Ardıç Kuşu, sunumları ve lezzetleri ile müşterilerini memnun ediyor. Alaçatı’nın en işlek sokaklarından birinde konumlanmış olan Kırmızı Ardıç Kuşu, çeşitli pizzaları ile farklı damak tatlarına hitap ediyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
15.09.2022
624
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?