26 Temmuz 2022
1137
ABONE OL

Alaçatı Balık Restoranları – Alaçatı’nın En İyi Balıkçıları

Alaçatı balık restoranları yerli ve yabancı turistler tarafından merak ediliyor. Alaçatı’ya geldiğinizde balık yemeden gitmek olmaz. Ege’nin en meşhur ve lezzetli mezeleri, deniz mahsulleri ve taze balıkları ile ziyaretçilerine eşsiz lezzetler sunan Alaçatı rakı balık mekanları renkli ve eğlenceli dokusuyla da dikkat çekiyor. İşte, Alaçatı’nın en iyi balık restoranları…

Alaçatı Balık Restoranları – Alaçatı’nın En İyi Balıkçıları

Ferdi Baba Balık

Ferdi Baba, taze meze ve taze deniz mahsulleriyle öne çıkan bir restoran. Zengin ana yemek ve alkol menüsüyle dikkat çeken Ferdi Baba’nın Alaçatı Port, Alaçatı Köyiçi, Çeşme Marina ve Hiltown Karşıyaka ve İstinye Park İzmir AVM’de şubeleri bulunuyor. Deniz mahsullü çorba, güveçte karides, hardallı hamsi, ahtapot ızgara ve Jumbo karides mutlaka denenmesi gereken lezzetler arasında yer alıyor.

Alaçatı Port Balık

Alaçatı deniz kenarı restoranları tercih ediyorsanız Alaçatı Port Balık’ı tercih edebilirsiniz. Ege’nin lezzetleri ve deniz manzarasının buluştuğu Alaçatı Port Balık’ta lezzetli deniz mahsulleri, günlük ve taze balık çeşitleri ve Ege’nin eşsiz zeytinyağlı mezelerini tadabilirsiniz.

Fahri’nin Yeri Restaurant

Fahri’nin Yeri. Ege’nin incisi Alaçatı’da eşsiz tatları ve leziz yemekleri ile sıcak bir ortam sunar. Fahri Varhan tarafından 1993 yılında Alaçatı Balıkçı, 45 çeşit soğuk ve 35 çeşit sıcak meze sunuyor. Fahri’nin Yeri, Mevsime göre özenle seçilen deniz ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor.

Şerefe Alaçatı

Alaçatı’nın kalbinde yer alan tarihi bir dokuya sahip Şerefe Alaçatı, ünlü sanatçıların da sahne aldığı Alaçatı konserlerine de eşlik edebileceğiniz bir mekan. Zengin yiyecek ve içecek menüsü ile dikkat çeken Şerefe Alaçatı’yı seveceksiniz.

Balıkçı Niyazi

Alaçatı deniz kenarı restaurant seçenekleri arasında yer alan Balıkçı Niyazi, muhteşem deniz manzarası eşliğinde lezzetli taze balıkların keyfini çıkarabileceğiniz bir mekan. Popüler olması sebebiyle mekanda rezervasyon yaptırmadan yer bulmak oldukça zor.

Keyifte Alaçatı

Alaçatı’nın en gözde meyhanelerinden biri olan Keyifte Meyhane, Alaçatı rakı balık mekanları arasında tercih edebileceğiniz yerlerden biri. Meyhane kültürünü seven ve eğlenmek isteyenlerin tercih edebileceği Keyifte Meyhane, birbirinden güzel yemekleri ile ziyaretçilerini bekliyor.

1 Yorum

Ozan şatır 27.07.2022 16:50

Umarım fiyatlar bodrum gibi değildir

Yanıtla
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

YEME - İÇME
Çeşme Marina'da Ne Yenir?
YEME - İÇME
Çeşme'de Ne Yenir?
Çeşme'de Ne Yenir?
26.07.2022
622
YEME - İÇME
Boyoz Nedir? Nerede Yenir?