04 Eylül 2020
422
ABONE OL

İzmir Valisi Köşger’den Covid-19 Denetimi

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yeni tip koronavirüs (Covid-19) denetimlerine katıldı.

İzmir Valisi Köşger’den Covid-19 Denetimi

Vali Köşger, beraberindeki heyetle Kordon’daki market, kafeterya ve restoranlarda denetim yaptı. İş yeri sahipleri ile vatandaşlara uyarılarda bulundu. İzmirli esnafın kurallara uyduğuna dikkat çeken Köşger, salgının ciddiye alınması gerektiğini vurguladı.

Koronavirüs vakalarının artışa geçtiğini dile getiren Köşger, düğün salonları ve diğer organizasyonlarda tedbirlere uyulmaması durumunda sıkıntı yaşanacağını belirtti. Köşger, “Bazı şehirlerimizde durumun kötü noktalara vardığını duyuyoruz. Bütün gayretimiz işin kontrolden çıkmaması için. Şu an İzmir’de kontrol altında gidiyor. Kontrolden çıkmaması için gereken tedbirleri vaktiyle almak lazım. Vatandaşlarımızın da kurallara riayet etmesi gerekiyor.” dedi.

Maske ve sosyal mesafenin salgındaki önemine işaret eden Köşger, Çeşme’de 17 beach kulübün Hıfzısıhha Kurulu kararıyla 15’er gün kapatıldığını belirtti. Köşger sözlerini şöyle sürdürdü: “Her vatandaşın kendi tedbirini alması lazım, başta kendi hayatlarını riske atmasınlar. Bu işin şakası yok.”

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
5 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
4 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
3 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
2 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
1 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler