02 Temmuz 2021
1062
ABONE OL

İzmir'de Covid-19 İle Mücadelede 3. Doz Aşı Uygulaması Başladı

İzmir'de, yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında sağlık çalışanları ile 50 yaş ve üzerindekilere 3. doz aşı uygulanmasına başlandı.

İzmir'de Covid-19 İle Mücadelede 3. Doz Aşı Uygulaması Başladı

Kent genelinde 3. doz aşı randevularını alan 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlar ile sağlık çalışanları, aşı merkezlerinin yolunu tuttu. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 4 bin sağlık çalışanı ve randevularını alarak gelen vatandaşlar, aşı polikliniğinin önünde yoğunluk oluşturdu.

Hastanenin acil servisinde görevli Dr. Sercan Özlü, Covid-19 salgını boyunca mesaisine ara vermeden devam ettiğini söyledi.

Sağlık Bakanlığının yürüttüğü aşılama programı kapsamında daha önce 2 doz aşı olduğunu belirten Özlü, "Bugün 3. aşımızı da olduk. İnşallah bu süreci bir an önce atlatırız. Sırası gelen kişiler mutlaka aşılarını olmalı. Bu süreçte aşılanmak çok önemli." dedi.

Adli Tıp Uzmanı Barış Kılıççıoğlu ise 3. aşısını olduğu için artık görevini daha rahat sürdüreceğini dile getirdi.

Aşı karşıtlığını halk sağlığı sorunu olarak gördüğünü savunan Kılıççıoğlu, "Salgından kurtulmanın tek yolu, son bireye kadar herkesin aşı olması. Aşı olmak diğer insanlara karşı da sorumluluk." diye konuştu.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
12 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
11 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
10 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler