25 Ağustos 2022
724
ABONE OL

Çeşme Marina

Çeşme Marina, bölgeye yatları ile gelen yerli ve yabancı turistlerin demir attığı mekandır. Avrupa’dan ve Amerika’dan yatları ile gelen kişiler Çeşme’nin büyüleyici güzelliği eşliğinde tatillerini burada yapar. Bu sebeple Çeşme Marina oldukça önemli bir değer olur. Tekneleri, yatarı ve gemileri ile gelen misafirleri en güzel şekilde ağırlayan Çeşme Marina, konaklama imkanları ve sosyal yaşamı ile güvenli bir liman görevi görür.

Çeşme Marina

Çeşme Marina Sosyal Yaşam

Çeşme Marina restoranlar konusunda oldukça geniş bir yelpazede hizmet verir. Kumrucu Hüseyin, Kepler Marin Restoran, Köprü Bistro, Marina Yatch Club, Ferdi Baba gibi mekanların bulunduğu Çeşme Marina, müşterilerini kaliteli sunumlar ile ağırlar. Sosyal yaşamın hareketli bir şekilde aktığı Çeşme Marina’da Çeşme’nin nabzını dinleyebilirsiniz. Çeşme Marina mağazalar konusunda ise çeşitli seçeneklerle kişilerin aradığını bulmasına yardımcı olur. Teknolojik ürün, oyuncak, kozmetik ürün, giyim – kuşam, market ürünü gibi çeşitli ihtiyaçların karşılanabileceği Çeşme Marina’da alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Tüm istek ve ihtiyaçların bir arada bulunduğu Çeşme Marina’da ihtiyacınız olan bir elbiseyi alabilir ya da sevdiklerinizle birer kahve içebilirsiniz. Aynı zamanda Çeşme Marina Konukevi sayesinde konaklama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Çeşme Marina Konuk Evi

Çeşme Marina Konuk Evi, Çeşme Yat Limanı’nda yer alır. Yat limanının en güzel manzarasına sahip odalarında birçok tatilciyi ağırlayan Çeşme Marina Konuk Evi, açık yüzme havuzu ile hizmet verir. Aynı zamanda kumlu plajı da olan Çeşme Marina Konuk Evi, 2,6 kilometre mesafede bulunur.

Estetik dekora sahip odaları tamamen beyaz duvar ve tavanlarla Çeşme Marina’nın sade güzelliğine erişir niteliktedir. Ahşap zemin ve pastel renklere sahip mobilyaları ile samimi ve sıcak bir ortam yaratır. Ücretsiz internet bağlantısı, mini bar ve televizyon olanakları bulunan odalarında konforlu bir tatil fırsatı sunar.

Sahil kasabası olan Çeşme’de çeşitli kafe ve restoran bulunur. Bu restoranlarda bölge mutfağından ve dünya mutfağından seçenekler yer alır. Gece hayatının tadını çıkarabileceğiniz birçok bar ve gece kulübü bulunur. Bunların yanı sıra birçok antikacı dükkanı bulunan Alaçatı’ya uğrayarak tatilinizi ömür boyu hatırlatacak hediyeler alabilirsiniz.

Çeşme Marina Konukevi, Ilıca Plajı’na 6 kilometrelik bir mesafede konumlanmıştır. Bu plajda rüzgar sörfü deneyimi yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda tesise oldukça yakın olan Çeşme Kalesi’ni de ziyaret edebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler