06 Haziran 2022
1198
ABONE OL

Çeşme Tekne Turu – Tekne Turu Fiyatları – Günübirlik Turlar

Çeşme tekne turları, özellikle yaz sezonunda yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen aktivitelerden biridir. Çeşme tekne turu, muhteşem koyları keşfetmek ve tekne keyfi yaşamak isteyenler tarafından oldukça tercih ediliyor. Çeşme tekne turu ile yüzmeye doyamayacağınız bir gün geçirebilir, Çeşme’nin en güzel koylarında keyifli vakit geçirebilirsiniz. Teknede müzik eşliğinde gün boyu eğlenebilir, sevdiklerinizle beraber unutulmaz bir tekne turu deneyimi yaşayabilirsiniz.

Çeşme Tekne Turu – Tekne Turu Fiyatları – Günübirlik Turlar

Günübirlik Çeşme Tekne Turları

Çeşme kalkışlı tekne turları genellikle günübirlik turlar şeklinde düzenleniyor. Çeşme tekne turu kapsamında Mavi Koy, Eşek Adası, Kara Ada, Jandarma Koyu, Macri Adası, Zümrüt Koy ve Ayayorgi Koyu geziliyor.

Çeşme tekne turu genellikle saat 09.30 civarında başlıyor. Tekne turu boyunca muhteşem koylar ve adalar geziliyor. Tekne turu sırasında koylarda 45 dakika ile 1 saat arasında yemek ve yüzme molası veriliyor. Muhteşem doğal güzellikler eşliğinde masmavi berrak sularda yüzebilir ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Güneşlenmek ve dinlenmek için alanların bulunduğu teknede gün boyu müziğin tadını çıkarabilir ve doyasıya eğlenebilirsiniz.

Alaçatı Çeşme Tekne Turları

Alaçatı Günlük Çeşme Tekne Turları arayışındaysanız, Çeşme tekne turu sizleri bekliyor. Tur boyunca birbirinden ünlü koylara yüzme molaları veriliyor. İzmir’den Çeşme’ye tekne turu için servisler bulunuyor. Servis aracılığıyla Çeşme’ye gelebilir ve tekne turlarına katılabilirsiniz.

Tüm koylarda su altı dünyasını keşfedebilir, balık yakalayabilir veya denizin tadını çıkarabilirsiniz. Günübirlik tekne turlarında ayrıca animasyonlar ve yarışmalar düzenleniyor.

Çeşme Tekne Turu Fiyatları

Çeşme tekne turu ve çeşme tekne kiralama hizmeti ile sevdiklerinizle Çeşme’nin en güzel koylarını keşfedebilirsiniz. Çeşme tekne turu ile Çeşme’nin popüler koyları olan Mavi Koy, Eşek Adası, Mercan Adası, Akvaryum Koyu ve Mağaralar Bölgelerini görebilir, buralarda keyifli vakit geçirebilirsiniz. Mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını göreceğiniz koyları keşfetmek sizi heyecanlandıracak.

Çeşme tekne turu fiyatları güzergaha, teknenin boyutuna ve firmaya göre değişkenlik gösteriyor. Çeşme günübirlik tekne turları hakkında bilgi almak için tur firmalarını arayabilir ve hizmetler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.  

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler