06 Ocak 2021
420
ABONE OL

Bucalı Bil Bakalım’da Moral Buldu

Yeni yılın sokağa çıkma yasaklı günlerinde sosyal medya üzerinden Bil Bakalım adlı bilgi yarışması düzenleyen Buca Belediyesi, hemşehrilere moral oldu. 2 binin üzerinde katılımın olduğu yarışmada sorulan genel kültür sorularına en hızlı cevabı en doğru şekilde veren 22 kişiye hediyeler dağıtıldı.

Bucalı Bil Bakalım’da Moral Buldu

Buca Belediyesi, hemşehrilere moral olması için yeni yıla hediye dolu yarışmayla merhaba dedi.  Sokağa çıkma yasağıyla geçen yılbaşı haftasında Buca Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında canlı olarak gerçekleştirilen Bil Bakalım adlı bilgi yarışmasında hediyeler dağıtıldı.

Cumartesi ve pazar günü gerçekleştirilen canlı yayınlarda, Bucalılar genel kültür sorularıyla yarıştı. İki günde toplam 2 binin üzerinde vatandaşın katıldığı yarışmada, sorulan sorulara en hızlı ve en doğru şekilde veren 22 kişiye, tablet bilgisayar, cep telefonu ve bisiklet başta olmak üzere çok sayıda ev ve mutfak gereci de hediye edildi.

Yarışmanın ardından yapılan değerlendirme sürecinde, verilen doğru cevapların Türkçe kurallarına en uygun ve en hızlı şekilde yazılmasına dikkat edildi. Kazanların isimleri Buca Belediyesi sosyal medya hesabından duyuruldu.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KÜLTÜR SANAT
2022 Yılının En Popüler Dizileri
KÜLTÜR SANAT
Kış Aylarında Okunacak Kitap Önerileri