02 Ocak 2023
453
ABONE OL

2022 Yılının En Popüler Dizileri

Yerli ve yabancı platformlarda yayınlanan diziler, 2022 yılında da oldukça popülerdi. Türk ve yabancı diziler; konuları, oyuncu kadroları ve türleri ile ilgi çekici özelliğe sahiptir. Sizler için 2022 yılında pek çok kişinin beğenisini kazanan en iyi dizileri bir araya getirdik. Yazımızın devamında bulunan dizileri Netflix gibi platformlarda bulabilirsiniz. İşte, 2022 yılının en popüler dizileri

2022 Yılının En Popüler Dizileri

Rick and Morty IMDb: 9,1

Büyük, küçük herkesin severek izlediği Rick and Morty, animasyon diziler arasında oldukça popülerdir. Parlak zekalı Rick ile torunu Morty’nin alternatif gezegenlere yaptıkları eğlenceli yolculukları konu edinir. Dan Harmon ve Justin Roiland imzası taşıyan bu animasyon dizisi, 6. Sezonu ile Netflix üzerinden seyircileri ile buluştu. Bu animasyon, en iyi Netflix dizileri arasında yer alır.

Black Bird IMDb: 8.2

Black Bird, 10 yıl hapis cezası alan Jimmy Keene isimli mahkumun, şüpheli bir seri katille arkadaş olmak için FBI ile bir anlaşma yapmasını konu edinir. Seri katilin kapatıldığı tehlikeli hapishaneye aktarılan Keene, 18 kadının cesetlerini bulmak için Larry Hall'dan bir itiraf alması karşılığında özgürlüğüne kavuşacaktır. Ancak bu plan oldukça zordur. Dennis Lehane'ın yaratıcılığını üstlendiği mini dizinin başrollerinde Taron Egerton, Paul Walter Hauser, Greg Kinnear, Ray Liotta ve Sepideh Moafi gibi usta oyuncular yer almaktadır.

Bir Katilin İfadeleri: Jeffrey Dahmer IMDb: 8.1

Seri katil Jeffrey Dahmer’ı ve işlediği 17 cinayeti konu edinen Dahmer, biyografik bir dizidir. Aksiyonda barındıran bu mini dizinin yapımcılığını Joe Berlinger üstlenirken yaratıcılığını ise Ian Brennan ve Ryan Murphy üstlenmektedir. Dizinin belli kesitlerinde seri katil Jeffrey Dahmer’ın ifadeleri de bulunur.

The Sandman IMDb: 7.7

Gizem içeren doğaüstü dizilerden hoşlanıyorsanız The Sandman dizisinin beklentilerinizi karşılayacağını söyleyebiliriz. Yıllarca süren tutsaklığın ardından Düşler Kralı Morpheus, gücünü geri kazanmak için dünyalar arasında gizemli bir yolculuğa çıkar. Bir çizgi roman serisinden uyarlanan dizinin başrollerinde Tom Sturridge, Jenna Coleman, Gwendoline Christie, Boyd Holbrook, Kirby Howell-Baptiste gibi ünlü isimler yer almaktadır. Orijinal kaynağa sadık kalarak çekilen bu dizi, beklentilerinizi karşılayacak yapımlar arasında yer almaktadır.

Sıcak Kafa IMDb: 7,3

2 Aralık’ta Netflix’te yayınlamaya başlayan Sıcak Kafa, Türk yapımı distopik dizidir. İletişim yoluyla yayılan bir salgının pençesindeki bir dünyada, hastalığa bağışıklık kazanmış olan dil bilimci Murat Siyavuş acımasız bir kurumun hedefi haline gelmesini konu edinir. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan ve oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım ve Gonca Vuslateri gibi isimleri de görebilirsiniz.

Players IMDb:7.2

Oyun tutkunlarını heyecanlandıran Players dizisi, 2022 en iyi diziler arasında yer almaktadır. Bu dizi, yıllar sonra ilk şampiyonluğunu kazanmak isteyen bir League of Legends takımını konu edinir. Zirveye çıkmak için grup üyelerinin ego savaşından çıkarak birlikte çalışmaları gerekmektedir. Komedi türüne ait olan bu dizi, kahkahalara boğulmanıza sebep olacak.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KÜLTÜR SANAT
2022 Yılının En Popüler Dizileri
KÜLTÜR SANAT
Kış Aylarında Okunacak Kitap Önerileri