20 Ocak 2021
1043
ABONE OL

Alaçatı’daki Sanat, Kitap ve Alışveriş Adresleri

Alaçatı denildiğinde akla ilk olarak yaz tatili ve deniz gelmektedir ama Alaçatı bundan ibaret değildir. Çünkü, Alaçatı’da yaşayan yerli bir halkın varlığı da söz konusu olmaktadır ve bu yerel halkın ihtiyaçlarını giderebilmeleri ve yaşayabilmeleri için Alaçatı çok güzel seçenekler sunmaktadır. Bu seçenekler arasında ise Alaçatı’nın sanat, kitap ve alışveriş adresleri bulunmaktadır.

Alaçatı’daki Sanat, Kitap ve Alışveriş Adresleri

Bazen Alaçatı ve Bazen Atölye

Alaçatı’da bulunan Bazen Alaçatı ve Bazen Atölye, ağırlıklı olarak Türk tasarımcı ve sanatçıların işlerinin sergilendiği, satıldığı bir mekân olmaktadır. Ancak, yazar söyleşileri, sağlıklı yaşam sohbetleri gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapmaktadır.

Pupe Alaçatı & Kırmızı Ardıç Kuşu

Etnik ve otantik ürünlerin bulunduğu Pupe Alaçatı & Kırmızı Ardıç Kuşu, tamamıyla el işçiliği olan ürünlere yer vermesi açısından ön plana çıkmaktadır.

Sofilya

Kitap kafe olarak hizmet vermekte olan Sofilya, yerel üreticiden aldığı ürünlerle hazırladığı yemekleri ve edebiyat ile harmanladığı konseptiyle oldukça fazla tercih edilen bir mekân olmaktadır.

Rue 1387

Dünyanın dört bir tarafından toplanan vintage ürünlerin satıldığı Rue 1387, vintage ve modernliği birleştirmesi ile birçok kesime hitap eden bir mekân olmaktadır.

Terra Cotta

Muhteşem seramik tasarımları ile dikkat çeken Terra Cotta, özel tasarım seramikleri ve düzenlediği seramik atölyeleri ile ön plana çıkan Alaçatı’nın popüler noktalarından biridir.

Lisa Corti

Rengarenk bir dükkân olan Lisa Corti, desenli kaftanlardan şallara, yastıklardan örtülere kadar çok çeşitli ve renkli ürün skalası ile dikkat çekici olmaktadır.

İstLondon

Bir ev dekorasyon butiği olan İstLondon, sade ve el yapımı olan kaseler, porselenler, tabaklar ve daha niceleri ile kendinden söz ettirmeyi başaran bir butik olmaktadır.

Eskiden

Zamanın içerisinden olan Eskiden, çok çeşitli tarihsel süreçler içerisinde el değiştirmiş antikaların satıldığı ve vazolardan tabaklara kadar çok çeşitli dekor ürünlerinin satıldığı bir antikacı olmaktadır.

Bitkice

Bitkice, birçok özel kaktüsün olduğu, ev bitkileri ve yaşanmışlıkla çevrili, aynı zamanda da tüm bitkilerin eski bakırlarda veya toprak saksılarda tutulduğu, büyütüldüğü bir mekan olarak bir nevi bahçe cenneti olmaktadır.

 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
1 Mayıs 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
30 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
29 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KÜLTÜR SANAT
2022 Yılının En Popüler Dizileri
KÜLTÜR SANAT
Kış Aylarında Okunacak Kitap Önerileri