13 Eylül 2021
818
ABONE OL

28. İzmir Avrupa Caz Festivali Sokakta Caz Konseri ile Başlayacak

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı (İKSEV) tarafından düzenlenen 28. İzmir Avrupa Caz Festivali, cazın Avrupa'daki ünlü isimlerine sahne olacak.

28. İzmir Avrupa Caz Festivali Sokakta Caz Konseri ile Başlayacak

İKSEV'den yapılan açıklamaya göre, 16 Eylül'de saat 21.00'de Gündoğdu Meydanı'nda "Sokakta Caz" Turkish Jazz Band konseri ile başlayacak festivalin açılış töreni ise 17 Eylül'de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin (AASSM) açık alanında "Carlo Lomanto – Blues in my Soul" konseriyle yapılacak.

Caz severler, 21 Eylül'de ise perküsyon ustası ve baterist Okay Temiz'in insani ve müzikal deneyimlerini Fransa, Macaristan ve İsviçre'den gelen müzisyenlerle paylaştığı Croswinds Project konseri ile buluşacak.

Eva Klesse Quartet, Luiza Zan, Pierre de Tregomain Quartet, Artur Dutkiewicz gibi isim ve grupların sahne alacağı festivalde müzikli söyleşiler, sergiler ve atölyeler de organize edilecek.

Öte yandan 19. Caz Afişi Yarışması'nı da Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Aygen İncel'in kazandığı kaydedildi.

Açıklamada festivalin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, İtalya'nın İzmir Konsolosluğu, İzmir Fransız Kültür Merkezi, İsviçre'nin İzmir Fahri Konsolosluğu, Goethe Enstitüsü İzmir, İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi, Institut Français Türkiye- İzmir ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosluğu ile İzmir Fahri Konsolosluğu iş birliğiyle düzenlendiği bildirildi.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KÜLTÜR SANAT
2022 Yılının En Popüler Dizileri
KÜLTÜR SANAT
Kış Aylarında Okunacak Kitap Önerileri