10 Haziran 2022
598
ABONE OL

The Nowness Luxury Hotel & Spa Nerede, Nasıl Gidilir? Özellikleri

Eşsiz güzellikteki Çeşme, unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz mekanlara ve bakmaya doyamayacağınız manzaralara sahip bir sahil kasabasıdır. Bazen ılık bazen serin esen rüzgarları ile insanın içini yumuşak hislerle dolduran Çeşme, doğası ile hayalleri süsler. Ferah ve dingin doğası sayesinde stresten arınabileceğiniz bir tatil imkanı sunmaktadır. Bir Çeşme tatili sonrasında enerjik hissetmenin sebebi de ferah doğası ile ilgili bir durum olabilmektedir.

The Nowness Luxury Hotel & Spa Nerede, Nasıl Gidilir? Özellikleri

The Nowness Luxury Hotel & Spa Nerede?

Denize sıfır bir konumda bulunan The Nowness Luxury Hotel & Spa; Çeşme Otogarı’na, ilçe merkezine ve Çeşme Marina’ya yakınlığı ile bilinmektedir. Ayasaranda Koyu mevkiinde bulunan The Nowness Luxury Hotel & Spa, İzmir merkezine 70 kilometre iken, Adnan Menderes Havaalanı’na 85 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

The Nowness Luxury Hotel & Spa Özellikleri

The Nowness Luxury Hotel & Spa, Sakız Adası’nın manzarasının tüm odalardan görünmesi sebebi ile çeşme otelleri arasında oldukça tercih edilen konaklama seçeneklerinden biridir. Kum ve çakıl taşından oluşan özel plajı, kendine ait iskelesi ve havuzu bulunan The Nowness Luxury Hotel & Spa, gün batımı görüntüsünün eşsiz bir hissini odalarınıza getirir. Tatil yaptığınız süre boyunca sevdiklerinizde eğlenceli vakitler geçirmek ve serinlemek için açık yüzme havuzundan yararlanabilirsiniz.

Yarım pansiyon konsepti ile hizmet veren The Nowness Luxury Hotel & Spa, ala carte restaurant, açık restaurant ve kapalı restauranta sahiptir. Aynı zamanda tesis içinde bulunan spa ile masaj hizmetinden yararlanarak zihninizi dengeleyebilir ve dinlenmiş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte tesiste bulunan market, araç kiralama, kuaför ve doktor hizmeti de mevcut olduğundan ihtiyaca göre faydalanılabilmektedir.

Balayı ve odaya kahvaltı konsepti bulunan The Nowness Luxury Hotel & Spa, mavi bayraklı plaj, kademeli deniz, fitness, mini club, spa merkezi içermesi sebebi ile aile dostu bir otel olmaktadır. Bu özellikleri sayesinde konaklama konusunda bu tesisi tercih eden misafirleri kendine hayran bırakmaktadır.

The Nowness Luxury Hotel & Spa Nasıl Gidilir?

The Nowness Luxury Hotel & Spa, Çeşme’nin eşsiz güzellikteki Ayasaranda Koyu’nda yer almaktadır. Tercihe göre özel araç ya da toplu taşıma ile ulaşılabilmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
10.06.2022
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
10.06.2022
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
10.06.2022
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
10.06.2022
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri