19 Eylül 2022
657
ABONE OL

Çeşme Çiftlikköy Otelleri

Eski Rum yerleşim yeri olan Çiftlikköy, Çeşme’nin sessiz ve sakin tatil beldeleri arasında bulunur. Çeşme’de gezilecek yerler arasında bulunan Çiftlikköy, sörfçülerin rağbet gösterdiği mekanlardan biridir. Doğa harikası yapısı ile dikkat çeken Çiftlikköy, her yaz sezonunda birçok turisti ağırlar.

Çeşme Çiftlikköy Otelleri

Çeşme merkezine yaklaşık 6 kilometre mesafede yer alan Çiftlikköy, üç tarafı denizlerle çevrili bir yarımadadır. Mart ile ekim ayları arasında turistlerin akınına uğrayan Çiftlikköy, 4 mevsim rüzgarlı bir havaya sahip olduğundan dolayı sörf yapanların uğrak mekanıdır. Taş evleri, dar sokakları, Rum mezarlığı ve mozaikler mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır.

Sakin bir deniz tatili için sıklıkla tercih edilen Çiftlikköy, kalabalık olmayan yapısı ile kafa dinleyebileceğiniz bir tatil beldesi seçeneğidir. Çok popüler olmayan Çiftlikköy, özellikle yaz aylarının vazgeçilmez yerlerinden biri olduğu için konaklama alternatifleri ile dikkat çeker. Bu noktada Çeşme otelleri ile ilgili merak edilenleri derlediğimiz yazımızı okyabilir ve Çiftlikköy tatilinizi planlayabilirsiniz.

Club Familia Çeşme

Çeşme otelleri denize sıfır seçenekleri arasında Club Familia Çeşme bulunur. Tesis, çeşme’de sıklıkla tercih edilen Çeşme otellerinden biridir. Çeşitli fırsatlar ve imkanlar ile misafirlerini memnun eden Club Familia, her şey dahil, balayı gibi konseptlerle kişilere birçok alternatif sunar. Havuzlu Çeşme otelleri arasında yer alan tesise konaklamak istediğiniz tarihi belirterek rezervasyon yaptırabilir ve benzersiz bir Çeşme tatilinin tadını çıkarabilirsiniz.

Via Perla Butik Otel

Kendine has dekorasyonu ile misafirlerinin beğenisini kazanan Via Perla Butik Otel, taş duvarlı odaları ve özgün mobilyaları sayesinde ahenk içerisinde olan odaları misafirlerine sunar. Dışarıdan Alaçatı’nın mavi beyaz renkli taş evlerini andıran Via Perla Butik Otel, Çiftlikköy otelleri arasında yer alır. Ağaçların altında ferah bir şekilde kahvaltı yapabileceğiniz bahçesi ve yazın sıcak havasını üzerinizden atabilmenizi sağlayan serin havuzu ile ideal bir tatil otelidir. Bölgenin organik ürünlerini sofralara taşıyan Via Perla Butik Otel, lezzetli bir Çeşme kahvaltısı ile güne başlamanızı sağlar.

Aymesev Taş Otel Çeşme

İzmir Çeşme Çiftlikköy otel seçenekleri arasında yer alan Aymesev Taş Otel, taş duvarları, ahşap mobilyaları ve nostaljik ambiyansı ile ilgi görür. Esinli bahçesinde oturabileceğiniz dekoratif oturma yerlerinde tatilinizi sakin ve dingin bir şekilde geçirebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Lezzetli kahvaltıları ile misafirlerini mest eden Aymesev Taş Otel, İzmir Çeşme Çiftlikköy otel alternatifleri arasında bulunur. Benzersiz atmosferi ile sizleri Çeşme’nin güzelliği içine çeken tesis, unutulmaz bir tatil imkanı sunar.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Temmuz 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Temmuz 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Temmuz 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Temmuz 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Temmuz 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Temmuz 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
19.09.2022
480
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
19.09.2022
404
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
19.09.2022
507
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
19.09.2022
576
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri