30 Eylül 2022
573
ABONE OL

Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?

Binlerce yıllık tarihi, renkli mimarisi, sıcak insanları ve benzersiz kültürü ile Sakız Adası, Çeşme’yi andıran bir mekan olarak karşımıza çıkar. Çeşme’ye oldukça yakın bir konumda bulunan Sakız Adası, düzenli feribot seferleri ve kapıda vize uygulaması sayesinde hafta sonu kaçamağı yapılabilecek tatil yerleri arasında bulunur. Peki, Sakız Adası’nda konaklamak için hangi bölgeyi tercih etmek gerekir?

Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?

İlk Kez Sakız Tatili Yapacak Olanlara Hitap Eden Chios Town

Agora Residence

Liman ile Sakız Adası Arkeoloji ve Bizans müzelerine yakın olan bir konumda bulunur. Bu tesis, geleneksel mimarisi ile misafirlerine samimi bir ev ortamı sunar.

Frourio Apartments

Sakız Kalesi’nin içinde bulunan eski bir taş evdir. Tesis, limana oldukça yakın bir konumda yer alır.

Chios Chandris

Limannı gören bu otel, plaja 300 metrelik bir mesafede bulunur. Bünyesinde barındırdığı konaklama birimleri de epey ferahtır.

Mastixi

Liman ile arasında 400 metre mesafe bulunan bu tesis, evcil hayvan dostudur. Etrafında birçok taverna, mağaza ve restoran vardır.

Merkeze Yakın Konumda Yer Alan Kambos

Villa Rossa

Tarihi oldukça eskiye dayanan bu tesis, Neo-Klasik tarzda bir malikanede misafirlerini ağırlar. Liman ile arasında 4 kilometrelik bir mesafe bulunur.

Grecian Castle Chios

Merkezi konumu dolayısıyla sıklıkla tercih edilen bir oteldir. Zarif tasarımı ve hemen yanı başında yer alan plajı ile misafirlerine güzel bir tatil deneyimi yaşatır.

Archontiko Riziko

Liman ile arasında 5 kilometrelik bir mesafe bulunur. Restore edilmiş bir taş konakta faaliyet gösteren tesiste konaklama fikri size etkileyici geliyorsa bu otel tam size göre bir seçenek olabilir.

Lüks Konaklama Seçeneklerine Ev Sahipliği Yapan Karfas

Melia Sol Art Studios

Kumsala yürüme mesafesinde olan otel, rengarenk çiçeklerle bezenmiş bahçelerin tam ortasında yer alır. Ege Denizi manzaralı odaları ile ilgi görür.

Erytha Hotel & Resort

Karfas Plajı’nda yer alan otel özel bir alana sahiptir. Hizmet çeşitliliği ile dikkat çeken tesis, misafirlerine Ege Denizi manzaralı odalar sunar.

Aegean Dream Hotel

Ege Denizi manzarasına sahip mutfaklı odaları ile tatilcilerin ilgisini çeken tesisin, koydaki ana plaj ile arasında 200 metrelik bir mesafe bulunur.

Sea View Resorts & Spa

Yemeklerinizi odanızda hazırlayabileceğiniz bir alan sunan bu otelde aynı zamanda deniz manzaralı restoranı da tercih edebilirsiniz. Dinlenmek ve rahatlamak için ise spa bölümündeki imkanlardan yararlanabilirsiniz.

Dekoratif Desenlerle Süslü Meşhur Evleri ile Pyrgi

Mastiha House

Geleneksel mimarisi ile etkileyen otel, sıcak bir atmosfere sahiptir. Tavernaların ve alışveriş alternatiflerinin yer aldığı ana meydana yürüme mesafesinde yer alan Mastiha House, sıklıkla tercih edilir.

Xista Manor House

Pyrgi tatilinizi bölge halkından biriymiş gibi geçirmenizi sağlayan otel, samimi atmosferi ile beğenir toplar. Bölgeye gelen tatilcilerin sıkça tercih ettiği konaklama alternatifleri arasında bulunur.

Traditional Guest House Chrisyis

Mastik Müzesi ile arasında 2,5 kilometrelik bir uzaklık bulunan bu konuk evi, geleneksel mimarisi ile ev konforunu aratmayan konaklama seçeneklerindendir.

Orta Çağ Havasıyla Konuklarını Mest Eden Çıkaran Mesta

Schinos Apartments

Konuklarını köyün girişinde karşılayan tesis görevlileri ile oldukça konforlu ve sıcak bir tatil deneyimi yaşatır. Konvansiyonel mimarinin göz doldurduğu bu otelde rahat bir tatil geçirebilirsiniz.

Mesta Mastic

Geleneksel mimarisinin modern izlerle zengin bir hale getirildiği bu otel, Mesta’nın güneyinde bulunur. Bu konaklama seçeneği sayesinde bölgedeki plajlara kısa sürede ulaşabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
29 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
30.09.2022
399
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
30.09.2022
325
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
30.09.2022
427
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
30.09.2022
468
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri