27 Ağustos 2021
872
ABONE OL

Saatli Hotel Nerede? Nasıl Gidilir?

Türkiye’nin en ünlü tatil yerlerinden olan Çeşme güzel denizleri ve dünyaca ünlü mekanları ile yaz tatilinizi geçirmek için tercih ettiğiniz takdirde asla pişman olmayacağınız bir seçenek. Çeşme’nin üç tarafı denizlerle çevrili olacak şekilde konumlanan coğrafi yapısıyla, burada her ucunda başka bir özellikteki denize girebilirsiniz.

Saatli Hotel Nerede? Nasıl Gidilir?

Çeşme Merkez göz alıcı marinası ile sizlere akşamlarınızı geçirmek için birçok şık ve müzikli restoran seçeneği sunmaktadır. Çeşme Kalesi’ni de görme şansınızın olduğu Çeşme merkezde, özellikle geceleri ışıl ışıl marinadan yürürken ılık bir yaz gecesini en güzel şekilde tecrübe etme şansına sahipsiniz.

Çeşme’nin değişik beldeleri size değişik tatta tecrübeler sunabilir. Fakat şüphesiz ki Çeşme Merkez’den bile daha meşhur olmaya başlayan bir belde mevcut. Bu belde tabii ki Alaçatı. Çeşme’de tatil yaparken mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken bir şey de Alaçatı başta olmak üzere diğer beldelere nasıl ulaşacağınızdır.

Bu noktada Çeşme merkez ve Alaçatı’nın tadını çıkarmanın yanında özellikle plajlar için önem teşkil eden diğer beldelere ulaşabilme kolaylığı sunan bir otelde konaklamanız otelin temizlik ve hizmet kalitesinin yanında eşit öneme sahiptir. Bu sebeple, sizler için bu yazımızda belirttiğimiz bu özellikleri bir araya toplayan bir otel olan Saatli Hotel’den bahsettik.

Saatli Hotel Özellikleri

Beyazlı kırmızılı tatlı bir binada yer alan Saatli Hotel, havuzu olan ve gece gündüz havuz başında beraber konakladığınız kişilerle oturup keyif yapabileceğiniz bir otel.

İster Adnan Menderes havaalanından inip Havaş ile ister şehrin başka bir yerinden otobüs ile gelmiş olun bu otele valizleriniz ile ulaşmak çok kolay olacaktır. Saatli Hotel Çeşme’nin otogarına yürüyerek 15 dakika uzaklıktadır ancak çantalarınızlayken hızlıca ulaşabilmek için otogardan kalkan ve otelin önünden geçen minibüsü kullanabilirsiniz.

Çeşme’ye gittiğinizde gerek Alaçatı’ya gerek Ilıca, Altınkum, Boyalık, Kleopatra gibi plaj ve koylara ulaşmak için tek ihtiyacınızın minibüs olduğunu göreceksiniz. Bu noktada, Saatli Otel bulunduğu dört yol ağzı sayesinde her ne tarafa gitmek istiyorsanız bir ya da en fazla iki aktarmayla hedefinize ulaşabileceğiniz minibüslerin geçiş noktasının tam önünde yer almaktadır.

Kontinental ve açık büfe kahvaltı hizmeti de veren otelin aynı zamanda, özellikle korona önlemleri çerçevesinde daha da önemli hale gelen otel temizliğinin tam puan alabilecek seviyede olduğunu eklemeden de geçmeyelim.

Saatli Hotel İletişim Bilgileri

İnönü Mahallesi, Çeşme Merkez’de bulunan, Marina ve otogara yürüyerek 15 dk olan bu oteli kesinlikle değerlendirmelisiniz.

Saatli Hotel’e 0554 880 90 51 numarası üzerinden ulaşabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
27.08.2021
411
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
27.08.2021
336
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
27.08.2021
442
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
27.08.2021
490
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri