27 Temmuz 2021
1234
ABONE OL

Radisson Blu Resort & Spa Nerede? Nasıl Gidilir?

Çeşme hem doğal güzellikleri bakımından hem de tarihi dokusunun zenginliği açısından yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği tatil noktalarından biri olmaktadır. Çeşme, doğası ve berrak suları ile ülkemizin en önemli turizm beldelerinden biri olmaktadır. Bu nedenle de Çeşme’de hem doğanın tadını doyasıya çıkarabilmeniz hem de tarihi alanlarda yeni yerler keşfetmeniz mümkün olmaktadır.

Radisson Blu Resort & Spa Nerede? Nasıl Gidilir?

Ülkemizde tatil denilince akla ilk gelen tatil adreslerinden biri olan Çeşme’de tatil yapmak isteyenler için pek çok konaklama alternatifi vardır. Çeşme’de her bütçeye ve zevke uygun otel seçeneklerinin olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir. Zevkli ve eğlenceli bir tatil keyfi için Çeşme Ilıca tam size göre olmaktadır

Denizi, plajı ve doğası ile ünlü olan Ilıca, Çeşme için önemli noktalardan biri olmaktadır. Merkezi sayılabilecek bir konumda yer alması sebebiyle tatilciler tarafından en sık tercih edilen yerlerden biri olan Ilıca’da konaklamak için birçok seçeneğiniz vardır. Bu otellerden biri de Radisson Blu Resort & Spa’dır. Lüks bir otel arayışındaysanız ve hem eğlenceli hem de zevkli bir tatil yapmak istiyorsanız bu otelin tam size göre olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir.

Radisson Blu Resort & Spa Özellikleri

Çeşme’nin Ilıca mevkiinde bulunan bu otel, Çeşme merkeze oldukça yakın olmaktadır. İzmir Adnan Menderes Havaalanından ise yaklaşık 1 ile 1,5 saatlik bir yolculuk ile ulaşılabilmektedir. Çeşme’nin ve Ilıca’nın en gözde otellerinden biri olan Radisson Blu Resort & Spa denize sıfır bir konumlandırmaya sahip olmaktadır. Kendine ait sahil şeridi bulunan otelin kumsal plajı ve iskelesi bulunmaktadır. Otelde ayrıca çocuklar için oyun alanları, eğlence mekanları gibi çeşitli mekanlardan bulunmaktadır.

Aile odalarının bulunduğu otelde çocuklarınız için çeşitli imkanlar tanınmaktadır. Bu nedenle de çocuklu bir tatil yapmak bile isteseniz oldukça konforlu bir tatil yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra sauna ve masaj seçeneklerinin de yer aldığı otelde günün yorgunluğunu atabileceğiniz dinlenme odaları da bulunmaktadır.

Ilıca Radisson Blu Resort & Spa İletişim Bilgileri

Ilıca’da yer alan tesis, Çeşme merkeze yaklaşık 5 km, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ise ortalama 80 km ve İzmir şehir merkezine ise 88 km mesafede bulunmaktadır.

Ayrıca, +90 232 455 45 00 numaralı telefon ile arayabilir ya da info.cesme@radissonblu.com üzerinden otel ile iletişime geçebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
27.07.2021
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
27.07.2021
338
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
27.07.2021
444
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
27.07.2021
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri