27 Mayıs 2022
492
ABONE OL

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme Nerede, Nasıl Gidilir? Özellikleri

Benzersiz güzelliği ile yılın her zamanında görenleri kendine hayran bırakan Çeşme, hayalleri süsleyen bir tatil deneyimi için en doğru rotalardan biridir. Serin esintileri, canlı renklere sahip olan doğası, sıcacık kumsalları sayesinde tatil denildiğinde akıllara gelen ilk noktalar arasında yer alır. Doğası ile hissettirdiği ferahlık ve dinginliğin yanı sıra gece hayatının hızlı ve enerjik etkisini misafirleri üzerinde hissettirir.

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme Nerede, Nasıl Gidilir? Özellikleri

Çeşitli spor aktivitesini yapmak için en uygun yerler arasında bulunan Çeşme, masmavi sularında yapılan rüzgâr sörfü ile ünlüdür. Aynı zamanda farklı adalara giden tekne turları ile popüler bir tatil yeri olmayı başarmaktadır. Uluslararası şahane bir limanı olan Çeşme, dünyanın çeşitli medeniyetinden insanı bir çatı altında toplayarak güzelliklerini ve imkanlarını sunmaktadır.

Ferah havası ile misafirlerinin ve bölge ahalisinin ilgisini çeken Çeşme, yarımadadır. Bu yarımada, şifa veren termal kaplıcaları ve çamur banyoları ile yerli ve yabancı ziyaretçilerine sağlık açısından olumlu imkanlar sunar. Tüm bunların yanında geniş konaklama seçenekleri sunarak kişilerin konforlu bir tatil yapmalarını sağlar. Çeşme otelleri konusunda araştırma yapanların karşılaştığı birçok otel arasında bulunan Radisson Blu Resort & Spa, İzmir’in en sevilen konaklama alternatiflerinden biridir.

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme Özellikleri

Zincir bir otel olan Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, 2009 yılında Ilıca mevkiinde yapılmıştır. Yarım pansiyon konseptinde çalışan Radisson Blu Resort & Spa Çeşme, denize sıfır olması ile dikkat çeker. Özel iskelesi bulunan ve Çeşme spa otelleri arasında yer alan otelin tesisinin aynı zamanda özel plajı da bulunur. Hem açık hem de kapalı yüzme havuzu bulunan Radisson Blu Resort & Spa Çeşme otelinde eğlencenin tadına varabilirsiniz. Aynı zamanda sakin bir havası bulunması sebebiyle kişilerin huzurlu vakit geçirmelerine olanak verir.

Tesisin sahip olduğu pek çok aktivite ile eğlenebilir ve tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz. Fitness ve tenis gibi bedeninizi hareketlerle rahatlatan aktivitelerin bulunduğu otelde masaj hizmetlerinden de yararlanarak rahat bir bedene sahip olabilirsiniz.

İsteğe ve ihtiyaca bağlı olarak güzellik salonu, kuaför, doktor, araç kiralama gibi olanaklar tanıyarak tatilinizi rahat bir şekilde geçirebilir, sevdiklerinizle benzersiz anılar biriktirebilirsiniz. Bu hizmetlerin yanında tesiste bar ve disco bulunur. Odalarda ise telefon, oda kasası, televizyon gibi eşyalar bulunur.

Radisson Blu Resort & Spa Çeşme Nerede, Nasıl Gidilir?

Çeşme’nin merkez kısmına 3 kilometre mesafesi bulunan Radisson Blu Resort & Spa, Adnan Menderes Havalimanı’na 80 kilometre mesafededir. İzmir merkezine ise 88 kilometre mesafede bulunan otelde rezervasyon yaptırmak için (0232) 455 45 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
27.05.2022
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
27.05.2022
338
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
27.05.2022
444
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
27.05.2022
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri