22 Temmuz 2022
629
ABONE OL

Pırıl Hotel Thermal & Beauty Spa

Pırıl Hotel Thermal & Beauty Spa, Çeşme Merkez’de bulunan ayrıcalıklı konaklama seçenekleri arasında yer almaktadır. Yıl boyunca hizmete açık olan Pırıl Hotel Thermal & Beauty Spa, merkezi bir konumda bulunması sebebi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Özel plajı olan tesis, yarım pansiyon konsepti ile hizmet vermektedir.

Pırıl Hotel Thermal & Beauty Spa

Manzaralı, lüks ve modern tasarımlı odalarında; televizyon, elektronik kasa, minibar, duşakabin, saç kurutma makinesi, yangın duman dedektörü bulunmaktadır.

Termal havuz bulunan bu otelde, ücretsiz plaj kullanımı gibi fırsatlar da bulunmaktadır. Aynı zamanda havaalanına transfer yapılan bu otelde, misafirlerin ulaşım konusunda problem yaşamaması önemsenmektedir. Aynı zamanda tesisin; otopark, kablosuz internet ve bagaj odası gibi olanakları bulunmaktadır.

Sauna, Türk hamamı, jakuzi, fetness merkezi, açık yüzme havuzu, SPA bulunan bu tesis, çocuklar için de mini kulüp hizmeti vermektedir. Aynı zamanda çocuklar için oyun alanı sunan otel, masa tenisi ve bilardo gibi olanaklara da sahiptir.

Pırıl Hotel Thermal & Beauty Spa, kendine ait plajı Dilaila Beach’te havlu, şezlong ve şemsiyeleri ücretsiz olarak temin ederek misafirlerine kolaylık sağlamaktadır. Bununla birlikte tesiste bulunan A La Carte restoranlar ile hem Türk hem de dünya mutfağından lezzetli yemekleri misafirlere sunmaktadır. Tesis, aynı zamanda temizlik konusunda oldukça özenli davranmaktadır.

Masalsı Bir Düğüne İmza Atın

Sakız Adası manzaralı Dilaila Beach, zengin menüsü, kaliteli hizmeti ve eşsiz güzelliği ile göz kamaştırıcı davetlere ev sahipliği yapmaktadır. 1000 kişilik kapasitesi olan Dilaila Beach, özel günlerin unutulmaz olması için seçilen en uygun düğün mekanları arasında yer almaktadır. Çeşme düğün organizasyon konusunda ideal bir alternatif olan Pırıl Otel, mavi ile yeşilin bulutuğu manzarası ile büyüleyici bir görüntüye sahiptir.

Unutulmaz Bir Balayı Tatili Geçirin

Çeşme otelleri arasında en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biri olan Pırıl Otel fırsat konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Pek çok fırsat ile misafirlerini her konuda memnun etmeyi başaran bir tesis olmaktadır.

Çeşitli imkanlara sahip balayı paketleri ile çiçeği burnunda çiftler için oldukça uygun bir balayı oteli olan Pırıl Hotel Thermal & Beauty Spa, üst kategoride oda imkanı sunmaktadır. Aynı zamanda oda süsleme ve şarap ile meyve ikramı yapmaktadır.

Balayı konsepti kapsamında İzmir balayı otelleri arasında sıklıkla tercih edilenlerden biri olan Pırıl Otel, çiftleri karşılama ve uğurlama gibi incelikler yapmaktadır. Odanın müsait olması da göz önünde bulundurularak erken giriş ve geç çıkış gibi ayrıcalıklar da sağlanmaktadır. Yine müsait olduğu takdirde rezervasyon yapılan odadan bir üst odaya geçebilme imkanı sunulmaktadır.

Bu gibi imkanların yanında romantik oda süslemesi yapılan bu tesiste balayı tatilinizi geçirmek unutulmaz bir deneyim olacaktır. İstekler doğrultusunda odaya istenilen saatte kahvaltı servisi yapılmaktadır. Aynı zamanda Dilaila Beach’te eşsiz deniz manzarası eşliğinde kahvaltı olanağı sunulmaktadır. Pırıl Otel fiyat konusunda sağladığı fırsatlar ile Çeşme’de en çok sevilen otellerden biri olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
22.07.2022
398
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
22.07.2022
325
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
22.07.2022
426
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
22.07.2022
468
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri