28 Haziran 2022
580
ABONE OL

Kanuni Kervansaray Historical Hotel Nerede, Nasıl Gidilir? Olanakları

Çeşme’nin en popüler konaklama alternatiflerinden biri olan Kanuni Kervansaray Historical Hotel, ihtişamlı bir kervansarayda hizmet vermektedir. Kanuni Kervansaray Historical Hotel, İzmir Çeşme otelleri arasında en beğenilen konaklama seçenekleri arasında bulunmaktadır. Estetik dekor tasarımına sahip odaları ile tüm misafirler imtiyaz sahibi hissetmektedir. Çeşitli konseptleri ile kaliteli bir hizmet sunan bu yetişkin oteli, romantik çiftlere uygun balayı konsepti ile dikkat çekmektedir.

Kanuni Kervansaray Historical Hotel Nerede, Nasıl Gidilir? Olanakları

Ege tatiline çıkanlar için en uygun seçeneklerden biri olan Kanuni Kervansaray Historical Hotel, tarihi ortamı ile misafirlerini büyülemektedir. Sevdiklerinizle birlikte keyifli bir konaklama imkanı sunan Kanuni Kervansaray Historical Hotel, yürüme mesafesinde bulunan birçok Çeşme güzelliğini ulaşılabilir kılmaktadır.

İzmir’in incisi Çeşme’de kaliteli bir hizmete imza atarak misafirlerine eşsiz bir konaklama deneyimi yaşatan Kanuni Kervansaray Historical Hotel, modern dekor ve Osmanlı dekorunu bir arada sunması ile benzersiz bir konsepti meydana getirmektedir.

Kanuni Kervansaray Historical Hotel Olanakları

Keyifli bir tesis olanağı sunan Kanuni Kervansaray Historical Hotel, Çeşme tatilinin unutulmaz bir deneyim olmasına imkan tanımaktadır. Oda servisi hizmeti ile rahat ve dinlendirici bir tatil yaşayabilme imkanı sağlayan tesisin odalarında klima ve mini bar gibi olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda ücretsiz internet bağlantısı sunarak misafirlere avantajlı bir tatil deneyimi yaşatmaktadır. Günlük temizlik yapılan Kanuni Kervansaray Hotel’de, hijyenik ve ferah alanlarda eşsiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Ücretsiz otopark, havuz ve restoran bulunan tesiste tüm konuklar bu hizmetlerden yararlanabilmektedir. Bununla birlikte Çeşme Kalesi ve Ayios Haralambos Kilisesi’ne yakınlığı ile ilgi gören Kanuni Kervansaray Hotel, misafirlere ulaşım konusunda kolaylık sağlayan Çeşme otelleri arasında bulunmaktadır.

Kanuni Kervansaray Hotel Nerede?

Kanuni Kervansaray Hotel, Çeşme’nin Musalla Mahallesi’nde bulunmaktadır. Çarşı mevkiinde yer alan bu otel, Çeşme Kalesi’ne yürüme mesafesinde olması sebebiyle oldukça tercih edilmektedir.

Kanuni Kervansaray Historical Hotel’e Nasıl Gidilir?

Merkezi bir konuma sahip olan Kanuni Kervansaray Historical Hotel, Adnan Menderes Havaalanı’na 74 kilometre, Chios Havaalanı’na 14 kilometre mesafede bulunan eşsiz imkanlara sahip bu otele özel aracınız ya da toplu taşımayı tercih ederek ulaşabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
28.06.2022
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
28.06.2022
338
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
28.06.2022
444
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
28.06.2022
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri