10 Kasım 2021
529
ABONE OL

Kalinda Inn Otel Nerede? Nasıl Gidilir?

Çeşme hem doğal güzellikleri bakımından hem de tarihi dokusunun zenginliği açısından yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği tatil noktalarından biri olmaktadır. Çeşme, doğası ve berrak suları ile ülkemizin en önemli turizm beldelerinden biri olmaktadır. Bu nedenle de Çeşme’de hem doğanın tadını doyasıya çıkarabilmeniz hem de tarihi alanlarda yeni yerler keşfetmeniz mümkün olmaktadır.

Kalinda Inn Otel Nerede? Nasıl Gidilir?

Ülkemizde tatil denilince akla ilk gelen tatil adreslerinden biri olan Çeşme’de tatil yapmak isteyenler için pek çok konaklama alternatifi vardır. Çeşme’de her bütçeye ve zevke uygun otel seçeneklerinin olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir. Zevkli ve eğlenceli bir tatil keyfi için Çeşme Ilıca tam size göre olmaktadır

Denizi, plajı ve doğası ile ünlü olan Ilıca, Çeşme için önemli noktalardan biri olmaktadır. Merkezi sayılabilecek bir konumda yer alması sebebiyle tatilciler tarafından en sık tercih edilen yerlerden biri olan Ilıca’da konaklamak için birçok seçeneğiniz vardır. Bu otellerden biri de Kalinda Inn Otel’dir. Lüks bir otel arayışındaysanız ve hem eğlenceli hem de zevkli bir tatil yapmak istiyorsanız bu otelin tam size göre olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir.

Kalinda Inn Otel Özellikleri

Çeşme’nin Ilıca mevkiinde bulunan bu otel, Çeşme merkeze oldukça yakın olmaktadır. İzmir Adnan Menderes Havaalanından ise yaklaşık 1 ile 1,5 saatlik bir yolculuk ile ulaşılabilmektedir. Çeşme’nin ve Ilıca’nın en gözde otellerinden biri olan Kalinda Inn Otel denize 20 metrelik bir konumlandırmaya sahip olmaktadır. Kendine ait imkanları bulunan otelin denize yakınlığı çok iyidir. Otelde ayrıca çeşitli eğlence ve etkinlik alanları da bulunmaktadır.

Aile odalarının bulunduğu otelde çocuklarınız için çeşitli imkanlar tanınmaktadır. Bu nedenle de çocuklu bir tatil yapmak bile isteseniz oldukça konforlu bir tatil yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra sauna ve masaj seçeneklerinin de yer aldığı otelde günün yorgunluğunu atabileceğiniz dinlenme odaları da bulunmaktadır.

Ilıca Kalinda Inn Otel İletişim Bilgileri

Ilıca mevkiindeki tesis, Çeşme merkeze 3 km, İzmir şehir merkezine 80 km ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na 80 km mesafede konumlanıyor.

Ayrıca, (0232) 723 51 50 numaralı telefon ile arayarak iletişime geçebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
10.11.2021
399
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
10.11.2021
325
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
10.11.2021
427
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
10.11.2021
468
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri