23 Mayıs 2022
700
ABONE OL

Ilıca Spa & Termal Resort Hotel Nerede, Nasıl Gidilir?

Ege Bölgesi’nin eşsiz güzelliği Çeşme’nin şirin bir bölgesinde bulunan Ilıca Spa & Termal Resort Hotel, huzurlu bir konumda yer alıyor. Özel bir yarımadada bulunan Ilıca Spa & Termal Resort Hotel içerisindeki 310 oda, 30.000 metre kare alan ile misafirlerine geniş bir yaşam alanı sunuyor. Balkonlu ve deniz gören odaları, sakin ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşatıyor. Konforlu bir tatil imkanı sunan Ilıca Spa & Termal Resort Hotel, benzersiz konsepti ile özel hissettiriyor.

Ilıca Spa & Termal Resort Hotel Nerede, Nasıl Gidilir?

Ferah ve huzurlu konsepti ile dekora edilen odaları sayesinde keyifli bir tatil geçirmek mümkün. Deniz manzaralı ve yüksek konforlu odaları minibar, televizyon, elektronik kasa, klima, banyo gereçleri ve yastık menüsü içeriyor. 2 kişilik ve tek kişilik yatakların bulunduğu Ilıca Termal Otel, üçüncü kişi için yatak ilavesi olanağı tanıyor.

Ilıca Hotel Spa & Wellness Thermal Resort Nerede?

Ilıca Hotel Spa & Wellness Thermal Resort, Çeşme’nin Ilıca mevkiinde yer alıyor. Ilıca’nın Altınyunus bölgesinde bulunan bu otel, en çok tercih edilen Çeşme otelleri arasında yer alıyor.

Spa ile Ruhunuzu Dinlendirin

Yaklaşık 4 bin metre karelik bir alanda spa hizmeti veren Ilıca Spa & Termal Resort Hotel, iyileştiren masajları ile misafirlerini rahatlatıyor. Bir yandan vücudu dinlendirirken diğer yandan ruhu dinlendiren spa, kişiye özel bakım olanağı sunuyor. Alanında profesyonel ve ilgili bir ekibe sahip olması sebebi ile yaşamın hızlı akışından uzaklaşıp, Uzakdoğu’ya özgü egzotik bir spa keyfi deneyimi yaşayabilirsiniz.

Ege ve Dünya Mutfağını Keşfedin

Ilıca Hotel Spa & Wellness Thermal Resort , Ege mutfağı başta olmak üzere, Türkiye’den ve Dünya’dan tatları özgün tariflerle taçlandıran restoran ve barlara sahiptir. Eşsiz lezzetleri, samimi ve keyifli mekanları aracılığıyla misafirleri ile buluşturuyor. Ege usulü mezeleri ve menüleri ile ilgi toplayan Ilıca Hotel Spa & Wellness Thermal Resort, yeni tatlar denemenizi sağlıyor.

Ilıca Spa & Termal Resort Hotel’e Nasıl Gidilir?

Çeşme Ilıca otelleri arasında sıkça tercih edilen otellerden biri olan Ilıca Spa & Termal Resort Hotel, Çeşme’nin Altınyunus bölgesinde bulunuyor. Çeşitli ulaşım imkanları bulunan otele, toplu taşıma ile ulaşabilmek de mümkün oluyor. 760 numaralı otobüsün seferlerini takip ederek otele varabilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak için 0232 723 31 31 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
23.05.2022
410
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
23.05.2022
334
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
23.05.2022
440
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
23.05.2022
487
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri