08 Eylül 2020
1074
ABONE OL

Ildırı’da Nerede Kalınır?

Karaburun yarımadasında bir balıkçı köyü olan Ildırı, doğal güzellikler ile tarihi güzelliklerin bir arada olduğu eşsiz bir tatil beldesidir. Çeşme gibi Türkiye’nin en popüler tatil bölgelerinden birine yakın olmasına rağmen doğasını, tarihini ve kendine has dokusunu korumayı başarabilmiş sakin bir tatil rotasıdır.

Ildırı’da Nerede Kalınır?

Çeşme’nin köyü olan Ildırı küçük bir sahil kasabası olduğu için ve turizmin yeni gelişmeye başladığı bir nokta olmasından dolayı çok fazla konaklama seçeneğinin bulunamadığı bir yerdir. Genellikle kendi yerel halkının kaldığı evler dışında pek bir seçenek bulunmayan Ildırı’da yalnızca birkaç otel tipi ve birkaç tane de küçük pansiyon tipi işletmeler bulunmaktadır ve bu konaklama imkanları da lüksten uzak daha yerel bir yapıya sahiptir.

Ildırı Otelleri

Konaklama seçeneklerinin sınırlı olduğu Ildırı’da pek çok seçenek bulunmasa da yine de ufak işletmeler bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şöyledir;

Herakles Butik Otel

Huzuru yaşamak isteyen tatilcilerin eşsiz sığınağı konumunda olan, mavinin ve beyazın huzur verici sakinliği içerisinde doğayla iç içe bir molanın verilebileceği yegane yer Erythrai, antik kentin mistik havasının solunabileceği geçmişin anıtı olan Ildırı’ın ilk butik oteli Herakles’dir.

Mavi pencereli camlarından sakız sardunyalarının sarktığı Herakles’te arnavut kaldırımlı sokakları izleyebilir, komşu teyzelerin sohbetlerine misafir olabilirsiniz. Gerçekliğe bir süre ara verebileceğiniz bu noktada siz de bu doğallık içerisinde kaybolabilir ve Homeros’un dediği gibi güneşin en güzel battığı yer olan Ildırı’da güneşin batışını izleyebilirsiniz.

Çağla Butik Otel

Çağla Butik Otel, Çeşme’nin bir sahil köyü olan tarih ve doğanın içerisinde bulunan Ildırı’da konuklarını ağırlamaktadır. Sahil kenarında hizmet vermekte olan deniz evinin huzur dolu atmosfere sahip bahçesinde toprağın, denizin, doğallığın tadını çıkarabilirsiniz. Mis gibi Ildırı havasına içinize çekebilir, kendinizi o toprak ve deniz ile bir bütün gibi hissedebilirsiniz. Ardından gerçeklikten koparak doğanın sevgi dolu kollarında düşlerinize dalabilirsiniz.

Çağla Butik Otel’in yalnızca birkaç adım mesafesinde bulunan halka açık bir plajına yürüyebilir, ayaklarınıza vuran denizi hissederek anın tadını çıkarabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
08.09.2020
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
08.09.2020
338
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
08.09.2020
444
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
08.09.2020
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri