05 Ağustos 2022
539
ABONE OL

DoubleTree Hilton by Çeşme Alaçatı Beach Resort Özellikleri

DoubleTree by Hilton Alaçatı; mimarisinde Alaçatı’nın sadeliğini, odalarında dinginliğini, menülerinde lezzetlerini ve aktivitelerinde eğlencesini yansıtır. Özgün ambiyansı ile Alaçatı kültürünü buluşturan Alaçatı Beach Resort, çevresindeki kültürel, doğal ve tarihi değerlere yürüme mesafesinde bulunuyor.

DoubleTree Hilton by Çeşme Alaçatı Beach Resort Özellikleri

Sörf plajları mevkiinde bulunan Double Tree Hilton by Çeşme, özel bir koyda yer alıyor. Alaçatı merkeze oldukça yakın bir konumu olan bu tesis, sörf plajına 2 dakikalık yürüme mesafesindedir. İzmir havaalanına ise 1 saatlik bir mesafede bulunuyor. DoubleTree By Hilton Alaçatı yorumlar bakımından olumlu tepkiler alan bir tesis olduğundan dolayı yerli ve yabancı Çeşme ziyaretçileri tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

45.000 metre karelik bir alana sahip olan tesis, 150 adet oda kapasitesine sahip olması sayesinde pek çok misafiri aynı anda ağırlayabiliyor. Bunların yanı sıra kendine ait olan plajı, 200 metre uzunluğundadır. Bu plaj; kum, çim ve doğal doku olmak üzere dört farklı alternatif sunarak müşterilerini memnun ediyor. Kendine ait bir adet de iskelesi bulunan bu tesis, Çeşme’de unutulmaz bir tatil vadediyor.

Yalın, şık ve Retro bir tasarıma sahip olan rahat odaları ile misafirlerini büyüleyen Double Tree by Hilton, Alaçatı tarzını kendi tarzı ile bütünleştiriyor. Birçok oda seçeneği ile hem bütçenize hem de beklentilerinize uygun olanı seçebilmenize yardımcı oluyor.

DoubleTree by Alaçatı, bünyesinde bulunan sayısız aktivite ile misafirlerinin sıradan bir tatil yapmasına engel oluyor. Partiler, festivaller, plaj keyfi, su ve kara sporları, yarışmalar, çeşitli oyun ve aktiviteler sunan bu tesis, hareketli bir Çeşme tatili için en ideal konaklama seçeneği oluyor. Bununla birlikte SPA merkezi ile masajlar ve çeşitli terapiler sayesinde yorgunluğu atmak isteyen misafirlere yardımcı oluyor. Alaçatı Hilton sayesinde sıra dışı etkinlikler ile eğlenceli bir tatil sizi bekliyor.

Double Tree by Hilton’a Yakın Koy ve Plajlar

Piyade Koyu Plajı

Serin ve berrak denizi ile ince kumlu sahilinin buluştuğu Piyade Koyu Plajı’nda sakin bir şekilde yüzebilirsiniz. Sessiz bir ambiyansı olan bu plaj, Alaçatı’nın en güzel plajları arasında yer alıyor. Çocuklu aileler için de uygun olan sığ denizi ile sıklıkla tercih ediliyor. Aynı zamanda yüzme bilmeyen kişiler için de ideal bir koy seçeneği olan Piyade Koyu Plajı, Double Tree by Hilton’a oldukça yakın bir konumda bulunuyor.

Çark Plajı

En güzel mavi tonlarının hakim olduğu Çark Plajı, yeşilin en güzel tonları ile buluşuyor. Bu güzelliklere ev sahipliği yapan Çark Plajı, bu tropikal görüntüsü ile büyüleyici bir ambiyansa sahiptir. Her mevsim rüzgar alan bir plaj olması sebebi ile sörf seven kişilerin uğrak mekanı olarak biliniyor.

Alaçatı Halk Plajı

Alaçatı’nın en çok bilinen plajları arasında olan Alaçatı Halk Plajı, ücretsiz olduğundan dolayı ziyaretçiler için avantajlıdır. Çakıl taşlı kumsalı olan bu plajın çevresinde herhangi bir işletme bulunmuyor. Bu sebeple bu halk plajına giderken yanınıza ihtiyacınız olanları almanızı öneririz. Alaçatı Beach Resort’a 5 kilometre mesafede bulunan bu plaja kolaylıkla gidebilirsiniz.

DoubleTree by Hilton Alaçatı’ya Yakın Gezilecek Yerler

Port Alaçatı Marina

Port Alaçatı Marina, çevresinde bulunan pek çok restoran ve kafe seçeneği ile bölgedeki sosyal yaşamın nabzını tutuyor. DoubleTree by Hilton Alaçatı Beach Resort’te 15 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

Alaçatı Yel Değirmenleri

150 yıllık geçmişi ile Alaçatı’nın simgesel yapısı haline gelmiş olan yel değirmenleri, zamanında buğday öğütmek amacıyla kullanılıyordu. Günümüzde ise turistlerin ilgisini çeken bir yapı olarak dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı turistler tarafından rağbet gören Alaçatı yel değirmenleri, Double Tree by Hilton’a 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Alaçatı Şehitlik Anıtı

Kurtuluş Savaşı’nda şehit olan Mehmet Olsinop ve Mustafa Çılgın adına yaptırılan Alaçatı Şehitlik Anıtı, Alaçatı Hilton’a 4 kilometre mesafede bulunuyor. Tamamen mermerden yapılan bu anıt, iki basamaktan oluşan bir yapı üzerinde yer alıyor. Aynı zamanda anıt üzerinde yer alan yazıtlı sütünda Türk bayrağı motifi bulunuyor.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
18 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
05.08.2022
392
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
05.08.2022
321
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
05.08.2022
421
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
05.08.2022
464
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri