12 Ağustos 2022
497
ABONE OL

Design Plus Seya Beach Hotel Özellikleri

Design Plus Seya Beach Hotel, Alaçatı’nın karşı konulamaz güzelliğini gözler önüne seriyor. Alaçatı yel değirmenlerinin manzara olduğu bu tesis, lüks yaşam koşulları barındırması ile sıklıkla tercih ediliyor. Design Plus Seya Beach Hotel, Ege Denizi’nin göz alıcı güzelliğine ev sahipliği yapıyor. Görkemli ve zarif dekorasyonu ile estetik bir ambiyans yaratan Seya Beach Hotel, unutulmaz bir Çeşme tatili deneyimi sunuyor.

Design Plus Seya Beach Hotel Özellikleri

Sakin ve berrak denizi, bulunduğu avantajlı konum ve sunduğu imkanlar ile Çeşme otelleri arasında favori konaklama seçeneklerinden biridir. Mavi bayraklı plajı ile güvenilir bir yüzme alanı sağlayan Seya Beach Hotel – Alaçatı, rüzgar sörfü yapmayı sevenler için en ideal konaklama seçenekleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda çeşitli restoran ve bar hizmeti ile Alaçatı lezzetlerini deneyebilmenize imkan tanıyor.

Alaçatı’da Lüks Bir Konaklama

Design Plus Seya Beach Hotel’deki konaklamanız sırasında Ege’nin doğal güzellikleri gözlerinizi kamaştırabilir. Mavi ile beyazın birbirine karıştığı manzaralar, en az Ege kadar doğal mobilyalar, bolca güneş ışığı alan mekanlar ile Çeşme tatilinizde size rehberlik ediyor. Aynı zamanda spa merkezi ile rahatlamanıza, dinlenmenize ve vücudunuzun stresini atmanıza yardımcı olan hizmetler sunuyor.

Misafirlerin beğeni ve beklentileri ile paralel hizmetlere ve özelliklere sahip olan Design Plus Seya Beach Hotel’de kendi zevkinize göre oda seçebilmeniz mümkündür. Kaliteli mobilyalar ile eşsiz bir tasarım elde edilmiş odaları ile her zevke hitap ediyor.

190 adet odası olan Seya Beach Hotel, ayrıcalıklı oda servisi hizmetleri ile misafirlerin memnuniyetini önemsiyor. Terrace, Superior, Deluxe konseptli 182 adet oda ve 8 adet süit bulunuyor.

Eşsiz Alaçatı Lezzetleri

Seya Beach Hotel’in geniş seçenekleri ile Alaçatı lezzetlerini sunan birbirinden güzel restoran ve barı bulunuyor. İlgi çekici ve farklı konsept ile hizmet veren restoran ve barları oldukça tercih ediliyor. Alaçatı’ya tatil yapmaya gelenlerin aynı zamanda bu bölgeye özgü lezzetleri deneyebilecekleri imkanlar tanıyan Seya Beach Hotel, çeşitli damak zevklerine hitap ediyor. Birbirinden farklı ambiyans ve lezzet sunan Seya Beach Hotel restoran ve barları, Akdeniz ve Türk yemeklerini harmanladığı menüleri ile dikkat çekiyor. Unlu mamülleri, hamur işleri, atıştırmalıkları ve kokteylleri ile uluslararası lezzetler sunan Seya Beach Hotel’de damak zevkinize uygun restoranları tercih edebilirsiniz.

Desaign Plus Seya Beach Hotel İletişim

Design Plus Seya Beach Hotel iletişim bilgileri ile erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilirsiniz. 0232 700 01 00 numaralı Seya Beach Hotel telefon sayesinde eşsiz imkanlara sahip olan bu tesis ile iletişime geçebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
12.08.2022
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
12.08.2022
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
12.08.2022
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
12.08.2022
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri