28 Eylül 2022
964
ABONE OL

Dalyan’da Nerede Kalınır?

Merkeze yakın ve kalabalıktan bir nebze bile olsa uzak kalmak için harika birçok alternatif olmasına rağmen bunların önceliklisi tabi ki de Dalyan’dır. Dalyan İzmir bölgesinde sakin ve rahat bir tatil yapabilmek için tercih edilen bir tatil beldesidir. Çeşme Dalyan’da gezilecek yerler oldukça geniş bir yelpaze sunduklarından dolayı özellikle yaz tatili için rağbet görür.

Dalyan’da Nerede Kalınır?

Dalyan, Çeşme merkeze yaklaşık 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Bu nedenle de ulaşım hiçbir zaman bir sorun yaratmamaktadır. Dilediğinizde sakin sakin Dalyan’ın tadını çıkarabilir, dilediğiniz zaman ise Çeşme merkeze gidebilirsiniz. Hatta oradan toplu taşıma alternatifleriyle de istediğiniz bölgeye kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Dalyan’ın atmosferi, havası, suyu konularına gelmek gerekirse, Dalyan eski bir Rum köyü, şimdilerde ise daha çok bir balıkçı kasabası havasında seyretmektedir. Tabii ki eskiden kalma tek tük Rum evleri, kiliseler, şapellerle de tarihi dokusunu korumaktadır.

Dalyan için balıkçı kasabası, köy havası dendiği için kafanız karışmasın. Çeşme merkeze, Alaçatı’ya ve diğer bölgelere göre oldukça sakin bir yapısı ve daha köy havasına sahip bir atmosferi olmasına rağmen Dalyan, hala Çeşme’de olduğunuzu unutturmayan bir yapıya sahiptir.

Yani burada da yine oldukça iyi beach clublar, gece eğlence mekanları, lüks restoranlar ve neredeyse her saat hareketlilik bulunmaktadır. Hele ki Dalyan’ın Aya Yorgi’ye yakın taraflarına giderseniz göreceksiniz ki balıkçı kasabası atmosferi yok olmaktadır.

Otel Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

İlk olarak doğanın muhteşem bir harikası olan ve doğal limanlardan oluşan ayrıca da şu an marina görevi gören Dalyan Yat Limanı çevresi buranın en popüler ve en keyifli noktası olarak rahatlıkla ifade edilebilir. Oteller, pansiyonlar, restoranlar, butikler… Dalyan’daki neredeyse hareketliliğin hepsi bu çevrede konumlanmaktadır.

Otel seçiminde size yardımcı olacak diğer önemli noktalar ise Dalyan plajlarıdır. Ali Bostan Plajı, Sera Koyu, Kocakarı Plajı, Esinti Koyu, Aya Yorgi Koyu, The Beach of Momo ve bölgede yer alan pek çok popüler plaj otel seçimi için size çok değerli fikirler verecektir.

Bölgedeki Popüler Konaklama Noktaları

Çeşme Ada Butik Hotel

Dalyan’da uygun fiyatlı otel arayanlar için en ideal seçeneklerden biridir. Çeşme Ada Butik Hotel, samimi ve salaş bir tesis olmasından kaynaklı olarak kendinizi evinizde hissetmenizi sağlamaktadır. Ayrıca, hotel de ücretsiz otopark seçeneğinin olması da sizi büyük bir stresten kurtaracaktır. 

Kamer Suites & Hotel

Üniversite Mahallesi’nde bulunan Kamer Suites & Hotel, Dalyan Yat Limanı’na 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan ve fiyat performans açısından en uyumlu tesislerden biridir. 

Sisus Hotel

Dalyan’da lüks otel arayanlar için Sisus Hotel ideal bir alternatif görevi üstlenmektedir. Dalyan Yat Limanı mevkiinde bulunan tesisin açık havuzu, ücretsiz otoparkı, restoran ve bar gibi birçok artı özelliği bulunmaktadır. 

Kubana Hotel

Dalyan Yat Limanı mevkiinde, marina içerisinde yer alan Kubana Hotel denize sıfır bir konuma sahiptir. Sonsuzluk havuzu, deniz manzaralı ve özel bahçeli odaları, keyifli ve minimal dekorasyonuyla Kubana Hotel Çeşme’nin en iyi otelleri arasında yer alıyor denebilir. 

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
04.11.2020
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
04.11.2020
338
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
04.11.2020
444
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
04.11.2020
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri