06 Kasım 2020
922
ABONE OL

Çiftlikköy'de Nerede Kalınır?

Doya doya sörf yapmanın doruklarına çıkmak isteyenler için şüphesiz Çeşme’deki en iyi noktalardan biri de dört mevsim rüzgârlı plajları ile Çiftlikköy’dür. Çiftlikköy, Alaçatı kadar popüler olmasa da Çeşme’de rüzgâr sörfü dendiğinde ilk akla gelen noktalar arasında zirveyi zorlamaktadır. Eğer hedefiniz tatil ile rüzgâr sörfünü birleştirmek ise Çiftlikköy’de konaklamayı düşünmelisiniz.Ancak, Çiftlikköy’e dair tek söylenecek tek şey tabii ki rüzgâr sörfü değildir. Çeşme merkeze 10 dakika mesafede yer alan Çiftlikköy tam bir Ege kasabasıdır.

Çiftlikköy'de Nerede Kalınır?

Eski bir Rum köyü olan Çiftlikköy, bugünlerde Çeşme’de bulabileceğiniz en sakin bölgelerden biridir. Bölgenin çoğu sit alanı olmasının yanı sıra aynı zamanda da doğası ile tam bir yeşil bölge olarak karşımıza çıkmaktadır.

Çiftlikköy, Tarihi taş evleri, şirin sokakları, samimi mekanları ve tabii ki rüzgarıyla meşhur plajlarıyla hem huzur hem de eğlenceli bir tatil seçeneği sunmaktadır.

Çeşme’ye gitmişken günübirlik Yunanistan planı olanlar için de Çiftlikköy’ün Sakız Adası’nın tam karşısında yer aldığını belirtmekte fayda var. Ayrıca, adaya gitmeseniz bile adanın manzarasıyla keyifli akşamlar yaşayabilirsiniz.

Çiftlikköy Popüler Otelleri

Çiftlikköy’de otel seçimi içinse Çiftlikköy Sahili, Altınkum Plajı ve Pırlanta Plajı adlı plajları referans noktaları olarak göz önüne alabilirsiniz. Çeşme Çiftlikköy otelleri bu referans noktaları ile tatilinizi en keyifli şekilde geçirmenize olanak sağlar. Aynı zamanda Çiftlikköy Çeşme pansiyon seçenekleri konusunda çeşitli alternatifler sunar.

Hotel Sea

Altınkum Plajı’na 20 dakikalık yürüme mesafesinde, yeşil bir atmosfer içerisinde yer alan tesis hem samimi hem keyifli bir atmosfer arayanlar için ideal bir seçenek sunmaktadır.

Golden Stone Butik Hotel

Çiftlikköy’de merkezi otel arayanlar için taş bir ev içerisinde hizmet veren ve denize sıfır konumdaki bu seçeneğe eşsiz bir konaklama deneyimi için göz atabilirsiniz. 

House Butik Hotel

Çiftlikköy İskelesi’ne birkaç adım mesafede bulunan bu samimi butik otel, Altınkum Plajı’na 8 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Manzaralı odalar ve şık dekorasyonlar tercih edenler için mükemmel bir alternatif oluşturmaktadır. 

Babylon Hotel

Çeşme otelleri arasında dikkat çeken Babylon Hotel, Altınkum’da denize sıfır konumda bulunmaktadır. Ayrıca, özel plajı ve olanaklarıyla keyifli bir tatil seçeneği sunmaktadır.

Mavi Panorama Hotel

Musalla Mahallesi’nde bulunan tesis, Çeşme’de lüks otel tercih etmek isteyenler için ideal bir noktadır. Masmavi denizi kucaklayan, Sakız Adası’na bakan manzarası, jakuzili odaları ve Altınkum’a 15 dakikalık mesafedeki konumuyla mükemmel bir konaklama deneyimi yaşatmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
14 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
13 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
12 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
11 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
10 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
06.11.2020
407
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
06.11.2020
333
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
06.11.2020
438
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
06.11.2020
482
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri