23 Aralık 2020
2562
ABONE OL

Çeşme Öğretmenevi

Çeşme hem yaz aylarında hem de kış aylarında oldukça fazla kişiye ev sahipliği yapan bir belde olma özelliği göstermektedir. Bundan dolayı da Çeşme’de konaklama yapabilmek adına her alternatif iyi değerlendirilmelidir.

Çeşme Öğretmenevi

Bu alternatiflerden biri de özellikle öğretmen veya kamu çalışanı iseniz hiç şüphesiz öğretmenevidir. Çünkü, öğretmenevleri kamu çalışanlarına ve öğretmenlere ekstra indirim imkanları sunmaktadır.

Çeşme Öğretmenevinde Konaklamanın Avantajları

Çeşme öğretmenevi 50 odalı ve 110 yatak kapasiteli bir seçenek olduğu için birçok butik otelin kapasitesinin üstünde bir hizmet tanımaktadır. Bunun yanı sıra uydu TV, klima, mini buzdolabı, kablosuz internet bağlantısı, 24 saat sıcak su, banyo, tuvalet, kalorifer gibi hizmetleri de odaların içinde sunduğu için aslında düşük bütçeli otellerin, motellerin ya da hotellerin tanıdığı olanakların çok daha üstünde imkanlar tanımaktadır.

Ayrıca, oda dışı hizmetler olarak otopark, termal havuz, özel plaj, Türk hamamı, sosyal alanlar gibi bir sürü daha hizmeti çok uygun bir fiyata sunduğu için Çeşme öğretmenevi konaklama için kesinlikle tercih edilebilecek fiyat-performans açısından en iyi seçenekler arasında yer almaktadır.

Aynı zamanda, Çeşme öğretmenevi plajlara yakın bir konumda bulunduğu için yazlık tatilciler içinde çok büyük avantajlar sağlamaktadır. Bunun dışında Çeşme öğretmenevine ulaşımın çok rahat olması ve merkezi sayılabilecek bir konumda yer alması da sağladığı avantajlardan sadece birkaç tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Çeşme Öğretmenevinde Konaklamanın Dezavantajları

Aslında Çeşme öğretmenevinde konaklamanın pek bir dezavantajı bulunmadığını söylemek gerekmektedir. Ancak, yine de kamu çalışanı veya öğretmen olmadığınız sürece yani sivil olduğunuz sürece ücretinin yükselmesi bir dezavantaj olarak sayılabilmektedir. Çünkü siviller ile kamu çalışanları veya öğretmenler arasında neredeyse kişi başı 20 liralık bir fark bulunmaktadır.

Belki tek kişi gidildiğinde 20 lira çok büyük bir meblağ olarak gözükmeyebilir ama kişi sayısı arttıkça bu meblağında arttığı da bir gerçektir ve her kişi başı 20 liralık bir artış gerçekleştiğinde 2 kişi 40, 3 kişi 60, 4 kişi 80 lira gibi fiyat artışları söz konusu olmaktadır. Bu da doğal olarak düşük bütçeli yaz tatili yapmak isteyen siviller için iyi bir tercih olmayabilmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
23.12.2020
413
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
23.12.2020
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
23.12.2020
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
23.12.2020
491
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri