16 Haziran 2022
923
ABONE OL

Çeşme Ilıca Otelleri

Tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri ile büyüleyen Çeşme, canlı popülasyonu ve kıpır kıpır sokakları ile yerli ve yabancı turistlerin gezi planlarında yer almaktadır. İzmir’in incisi niteliğinde olan Çeşme, yaz sezonu boyunca devam eden enerjik bir dönem yaşamaktadır. Capcanlı tatilleri sevenler için biçilmez kaftan olan Çeşme, bu yaz sezonu için tatil planınıza dahil edebileceğiniz en uygun tatil noktası olabilir.

Çeşme Ilıca Otelleri

Çeşme’de tatil yapmayı düşünenlerin hem sakin hem de eğlenceli bir tatil deneyimi yaşamasını sağlamaya yardımcı olabilecek konumları tercih etmek gerekmektedir. Tatil yapmak istediğiniz Çeşme bölgelerinden herhangi birinde tercih edebileceğiniz konaklama seçeneklerini düşünmeniz ve tatilinizi önceden planlamanız rahat bir tatil imkanı sunabilir. Bu sebeple Ilıca’da tatil yapmak isteyen bireyler için tercih edilebilecek konaklama alternatiflerini derledik. İşte eşsiz bir tatil olanağı sunan Çeşme Ilıca otelleri

Radisson Blue Resort & Spa Çeşme

Çeşme’de kaliteli bir hizmet sunan Radisson Blue Resort & Spa Çeşme, konforlu ve dinlendirici bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için öne çıkan konaklama imkanları arasında bulunmaktadır. 7’den 70’e her yaştan misafiri hoşnut edebilmeyi önemseyen bir tesis olarak bilinmektedir. Çeşitli aktiviteleri ile ilgi gören Radisson Blue Resort & Spa Çeşme, doğa dostu olması sayesinde Yeşil anahtar Ödülü’nü kazanmıştır.

Misafirlerinin eksiksiz ve organik bir kahvaltı eşliğinde güne başlamasını sağlayan tesis, enerjik bir başlangıç yapmaya olanak vermektedir. Zengin Çeşme mutfağının yanında bar lezzetleri ile öne çıkan Radisson Blue Resort & Spa Çeşme, bünyesinde çeşitli lezzeti barındırarak farklı damak tatlarına hitap edebilmektedir.

Donanımlı SPA merkezi, sauna, masaj ve cilt bakımı, termal havuz, hamam gibi imkanlarla misafirlerini rutin yaşamın yorgunluğundan kurtaran tesis, kaliteli bir tatil yaşamanıza imkan sağlamaktadır.

Maja Luxury Çeşme

Çeşme Ilıca otelleri deniz sıfır olması itibarıyla oldukça rağbet görmektedir. Maja Luxury Çeşme denize sıfır konumda bulunan oteller arasında yer alması sebebi ile muhteşem bir seçenek olarak göze çarpmaktadır. Çeşme’nin en eğlenceli yerlerinden birine konumlanmış olan bu tesis, yazın tadını çıkarabilmenize imkan sağlamaktadır. Sahilde bulunan ahşap iskelesi, kum plajı, ve denize sıfır konumu ile öne çıkan Maja Luxury Çeşme tesisinde çocuk havuzu ve oyun alanı da yer almaktadır.

Çeşme merkezine yakınlığı ile dikkat çeken Maja Luxury Çeşme, avantajlı konumu ile misafirlerine ulaşım kolaylığı sağlamaktadır.

Vela Garden Resort

Sınırsız eğlenceleri, değerli yeşil alanları ve açık havuzu ile öne çıkan Vela Garden Resort, Çeşme’de konumlanmaktadır. Eşsiz bir konaklama deneyimi yaşamaya olanak sunan Vela Garden Resort, misafirlerin her ihtiyacına kaliteli bir çözümle yaklaşmaktadır. Aynı zamanda tesise oldukça yakın olan anlaşmalı plajı da havuz yerine denizi tercih edenler için oldukça uygun bir seçenek olmaktadır.

Tesisin; televizyon, saç kurutma makinesi, ocak, fırın, çamaşır makinesi, mutfak ve banyosu bulunan odaları mevcuttur. Bu imkanlar ile donanımlı bir tesis olan Vela Garden Resort, geniş bir alana sahip olan açık havuzu sayesinde yazın tadını çıkabilmeyi mümkün kılmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
16.06.2022
398
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
16.06.2022
325
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
16.06.2022
426
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
16.06.2022
468
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri