23 Mart 2023
1779
ABONE OL

Çeşme Butik Oteller

Çeşme, denizi, kumu ve güneşi ile yazın tatilcilerin uğrak noktalarından biri haline gelmektedir. Ancak, Çeşme sadece yaz aylarında insanların uğradığı bir yer olmanın çok ötesindedir. Çünkü, sunduğu birçok alternatif ile neredeyse 4 mevsim ziyaretçi kabul etmektedir. Çeşme otelleri de bu noktada yerli ve yabancı tatilcilerin alternatifleri arasında yerini alır.

Çeşme Butik Oteller

Bu nedenle de Çeşme’nin konaklama ihtiyacı hiç bitmemektedir. Fakat, Çeşme’deki her otel her kesimden insan için uygun olmamaktadır. Bu yüzden de alternatif, ucuz bir konaklama yöntemi olarak Çeşme butik otelleri düşünülmelidir.

Nars Ilıca Otel

Çeşme butik otel tavsiye olarak Ilıca sahil kenarında yer alan Nars Ilıca Otel'den bahsedilebilir. Tarihi bir köşkten restore edilen ve içi de dışı kadar göz kamaştırıcı olan çok güzel bir otel olarak hizmet vermektedir.

Herakles Otel

Yaklaşık 200 yıllık bir Rum konağından restore edilen Herakles Otel, Çeşme butik otel alternatifleri arasında yer alır. Tarihsel dokusu ile gelenleri mest eden küçük ama güzel bir otel olarak hizmet vermektedir.

Mai S'ema Hotel

Tam olarak Çeşme’nin renkleri ile dizayn edilmiş olan Mai S’ema Hotel doğal yapısı ve renkleri ile ziyaretçilerine güzel bir göz doyumu yaşatmaktadır.

Villa Taraça Otel

Bir çift tarafından işletilen Villa Taraça Otel, 25 yıllık tutkunun ve azmin bir sembolü olmaktadır.

Marge Hotel Ilıca Yıldızburnu

Ilıca’daki tarihi Mahmudiye otelinin yeniden restore edilip büyütülmesi sonucunda ortaya çıkan Marge Hotel Ilıca Yıldızburnu hem tarihi hem de şimdiyi harmanlaması ile dikkat çekmektedir.

İpekyol Hotel

Sakinlik ve huzur arayanlar için en iyi hotellerden biri olan İpekyol Hotel aynı zamanda da tarihi yapısı ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

My Stone Home Hotel

Ev ile hoteli birleştiren bir yapı sunan My Stone Home Hotel hem ev rahatlığı arayan hem de otelin imkanlarını yaşamak isteyenler için eşsiz bir harman sunmaktadır.

Erythros Hotel

Ildır’da bulunan Erythros Hotel gerek manzarası gerek yemekleri ile muhteşem bir deneyim sunmaktadır.

Villa Kore Hotel

Çeşme merkeze yakın olmasına rağmen huzuru ve sakinliği sağlayabilen Villa Kore Hotel hem merkeze yakın olmak hem de sakinlik arayanlar için eşsiz bir tercih olmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
21.12.2020
410
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
21.12.2020
334
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
21.12.2020
441
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
21.12.2020
487
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri