20 Haziran 2022
760
ABONE OL

Casa De Playa Luxury Hotel Nerede, Nasıl Gidilir? Olanakları

Yaşamın hızlı akışına ara vermek ve bir nebze olsun dinlenebilmek için sıklıkla tercih edilen Ege, çoğu kişinin tatil rotasıdır. Özellikle Ege’nin incisi İzmir hem eğlenceli hem de rahatlatıcı aktiviteleri ile her kişisel beğeni ve isteğe uygun imkanlar sunmaktadır. İzmir’in en gözde bölgeleri arasında yer alan Çeşme, bu imkanlara sahiptir. Eşsiz tatil anılarınıza yenisini ekleyebileceğiniz bir yer olan Çeşme, pek çok mavi bayraklı plajı, benzersiz manzaraları ve birçok olanağa sahip konaklama seçenekleri ile yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmektedir.

Casa De Playa Luxury Hotel Nerede, Nasıl Gidilir? Olanakları

Çeşme’nin en beğenilen yerlerinden birinde kendine özel plajı, berrak denizi ve çeşitli imkanlara sahip olan Casa De Playa Luxury Hotel & Beach, Çeşme’nin sıklıkla tercih edilen konaklama alternatifleri arasında yer almaktadır. Her yaştan misafiri en kaliteli şekilde ağırlayan ve çeşitli konseptleri ile hem aile hem de romantik çiftlere uygun imkanlara sahip olan tesis, sevdiklerinizle keyifli anlar yaşamanızı sağlamaktadır.

Casa De Playa Hotel Olanakları

Casa De Playa Otel, yaz tatiline renk katmak isteyenlerin gözdesi haline gelmektedir. Konforlu odaları ve zengin imkanları ile beğeni toplayan tesis, Çeşme otelleri arasında dikkat çekmektedir. Pek çok seçenekler bulunan akşam yemeği menüleri geniş bir yelpazeye sahiptir. Aynı zamanda tercih edilen yemekler a la carte olarak sunulmaktadır. Bagaj odası, bahçe, lobi, iskele, teras ve engelli otoparkı gibi alanların bulunduğu tesiste; 24 saat resepsiyon hizmeti, tur danışma, ücretsiz internet bağlantısı, telefon ve faks hizmeti de bulunmaktadır.

Plaj ve Havuzun Tadını Çıkarın

Dalyanköy’ün gürültü ve kalabalıktan uzak yerlerinden birinde bulunan otel Casa De Playa, Sakızlıkoy’daki 150 metre uzunluğu olan plajı ile dikkat çekmektedir. Çeşme’nin mavi bayraklı plajları arasında bulunan bu plaj, gün boyu ferah bir şekilde yüzebileceğiniz, gün boyu güneşlenebileceğiniz ve sakince dinlenebileceğiniz avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Hem açık havuzu hem de çocuk havuzu bulunan Casa De Playa, hem yetişkinlerin hem de çocukların eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilmesini sağlamaktadır.

Casa De Playa Hotel Nerede, Nasıl Gidilir?

Çeşme’nin Dalyanköy mevkiinde bulunan Casa De Playa Hotel, kolay ulaşılabilir bir konumda bulunmaktadır. Bireysel imkanlara bağlı olarak Casa De Playa Hotel’e, hem toplu taşıma hem de kişisel araç ile ulaşım sağlanabilmektedir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
20.06.2022
398
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
20.06.2022
325
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
20.06.2022
427
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
20.06.2022
468
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri