06 Ağustos 2021
802
ABONE OL

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nerede? Nasıl Gidilir?

Ege Denizi'nin en güzel kıyılarından birinde bulunan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel 140.000 m2 alanın içinde birbirinden benzersiz 423 oda ve süitlerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda tesiste 180 yat kapasiteli özel bir marinanın bulunduğunun da altının çizilmesi gerekmektedir.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nerede? Nasıl Gidilir?

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Özellikleri

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel birçok özelliği bünyesinde barındırması açısından oldukça farklı seçenekler sunmaktadır. Bu seçeneklerin her biri ise ayrı bir özelliğe sahip olmaktadır.

Bu özelliklerin en yoğun olanı ise balayı çiftlerine karşı sağlanan hizmetler olmaktadır. Balayı çiftlerine özel olarak odalar hazırlanmakta, süslemeler yapılmakta meyve sepeti ve içecek ikramları ise sıralanmaktadır. İlk sabahlarında ise odalarına istedikleri saatte kahvaltı servisi yapılmaktadır. Bunun yanı sıra odaya gazete servisinin yapılması, tesisin önemli ve şık restoranında özel akşam yemeği servisi gibi birçok kampanya sunulmaktadır.

Bu kampanyaların yanı sıra balayı müşterisi olmayan kişiler içinde pek çok farklı özellik sunulmaktadır. Bu özellikler kişilerin isteklerine ve dileklerine göre değişmekte, farklılaşabilmektedir. Özellikle de tesisin Marin ve Marin Plus gibi ayrıcalıklı odalarında misafirlerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri noktalar bulunmaktadır. Hatta 15 gece ve üzeri konaklamalarda bu odalardaki mutfaklarda yemek pişirilebilmesi için gerekli olan en temel mutfak malzemeleri de temin edilmektedir.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel İletişim Bilgileri

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, Çeşme-Boyalık mevkiinde yer almaktadır. Tesis yaklaşık 140.000 m2 alan üzerine konumlandırılmış 423 odası vardır. Tesisi Çeşme'ye yaklaşık 3 km, İzmir'e yaklaşık 75 km, Adnan Menderes Havaalanı'na ise ortalama 90 km uzaklıktadır.

Meryem Ana Manastırı'na yaklaşık 150 km, Alaçatı Koyu'na ise yalnızca 10 dakika mesafede olmaktadır. Bunun yanı sıra ise denize sıfır bir konumda olmaktadır.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, Çeşme’nin en konforlu konaklamalarından biri olmaktadır. Çünkü, tesisin içerisinde bulunduğu konum, gereksinimleri, rahatlığı ve konforu göz önüne alındığında Çeşme’nin gözde otellerinden biri olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir. Bu tesisin gözde olması ise sunduğu tüm imkan ve olanakların eşsiz olmasından kaynaklanmaktadır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
06.08.2021
413
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
06.08.2021
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
06.08.2021
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
06.08.2021
491
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri