02 Haziran 2022
656
ABONE OL

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nerede, Nasıl Gidilir? Özellikleri

Unutulmaz tatil anılarınıza bir yenisini daha ekleyebileceğiniz adreslerden biri olan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, kaliteli hizmet sunması ile Çeşme’de sıkça ismini duyurmaktadır. Misafirlerini çeşitli imkanlar ve aktiviteler ile memnun eden bu tesis, yılın her dönemi yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Nerede, Nasıl Gidilir? Özellikleri

Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmenize olanak sağlayan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, Çeşme’nin en güzel konumlarından birinde yer almaktadır. Tatil standartlarını yükselten Çeşme 5 yıldızlı oteller konusunda oldukça zengin olduğundan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel gibi eşsiz tesislere ev sahipliği yapmaktadır. Her yaştan kişinin konforunu sağlayan ve detaylara önem veren Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, çeşitli oda tipleri ile kişisel ihtiyaç ve isteklere uygun çözümler üretmektedir.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel Özellikleri

Eşsiz bir sahile ve eğlenceli bir ortama sahip olan Altın Yunus Çeşme Resort & Thermal Hotel, birbirinden güzel olanakları ile misafirlerine büyüleyici bir tatil deneyimi yaşatmaktadır. Tatil planlarının ilk sırasında yer alan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel, hamam, sauna ve fitness gibi stres azaltıcı faaliyetlere imkan tanıyarak misafirlerin dinlenmesine olanak sağlamaktadır. Alanında profesyonel ekibi ile kaliteli hizmet veren tesis, masaj ve cilt bakımları yapabilmeyi sağlıyor.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel; bilardo, tenis, voleybol sahası, masa tenisi, disco, canlı müzik, basketbol sahası, kuaför ve doktor gibi farklı alanlarda sağladığı hizmetler ile misafirlerine rahat ve güvenli bir tatil deneyimi yaşama olanağı vermektedir. Aynı zamanda gurme lezzetleri ile tadı damakta kalan yemekleri sunan tesis, keyifli ve huzurlu tatil yapabilme kolaylığı vermektedir.

40 derece şifalı termal suların olduğu havuzlarda rahatlamış ve nostaljik hissedebilirsiniz. Türk Hamamı bulunan bu tesiste, spa olanağına da sahip olabilirsiniz. Vücudunuzun yorgunluk ve stresten arınmasını sağlayan spa tecrübesi ile enerjik ve sağlıklı bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’in altın sarısı kumsalı ve mavi bayraklı plajı ile ayrıcalıklı bir tatil imkanına sahip olabilirsiniz. Bu hizmetlerin yanında bebek bakımı hizmeti de bulunan tesis, çocuklu aileler için oldukça uygun bir alternatif olabilmektedir.

Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’e Nasıl Gidilir?

Ilıca’nın merkezine 2 kilometre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na 90 kilometre mesafede bulunan Altın Yunus Resort & Thermal Hotel’e ulaşmak için 760 numaralı otobüsü kullanabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
02.06.2022
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
02.06.2022
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
02.06.2022
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
02.06.2022
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri