22 Eylül 2022
1228
ABONE OL

Alachi Hotel Nerede? Nasıl Gidilir?

Çeşme, hem doğal güzelliklerinin eşsizliği hem de tarihi dokusunun zenginliği açısından yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği tatil noktalarından biri olmaktadır. Çeşme, doğası ve mavi suları ile ülkemizin en önemli turizm beldelerinden biri olmaktadır. Bu nedenle de Çeşme’de hem doğanın tadını doyasıya çıkarabilmeniz hem de tarihi alanlarda yeni yerler keşfetmeniz mümkün olmaktadır.

Alachi Hotel Nerede? Nasıl Gidilir?

Ülkemizde tatil denilince akla ilk gelen tatil adreslerinden biri olan Çeşme’de tatil yapmak isteyenler için pek çok konaklama alternatifi bulunmaktadır. Çeşme’de her bütçeye ve zevke uygun otel seçeneklerinin olduğunun altının çizilmesi önemli olmaktadır. Bu nedenle de zevkli ve eğlenceli bir tatil keyfi için Çeşme Alaçatı tam size göre bir alternatif olmaktadır.

Denizi, plajı ve doğası ile ünlü olan Alaçatı, Çeşme için önemli noktalardan biri olmaktadır. Merkezi sayılabilecek bir konumda yer alması sebebiyle tatilciler tarafından en sık tercih edilen yerlerden biri olan Alaçatı’da konaklamak için birçok seçeneğiniz mevcuttur. Bu otellerden biri de Alachi Hotel’dir. Butik bir otel arayışındaysanız ve hem eğlenceli hem de zevkli bir tatil yapmak istiyorsanız bu otelin tam size göre olduğunun altının çizilmesi gerekmektedir.

Alachi Hotel Özellikleri

Alaçatı otelleri arasında olan bu otel, Çeşme merkeze oldukça yakın olmaktadır. Çeşme’nin ve Alaçatı butik otel seçenekleri arasında yer alan Alachi Hotel havuzu, spası ile gözde konaklama seçeneklerinden biri olmaktadır. Otelin ayrıca aquaparka yakın olması da hem yetişkinler hem de çocuklar için çok ideal bir ortamın oluşmasına neden olmaktadır.

Alaçatı butik otelleri arasında bulunan ve çeşitli oda türlerini bünyesinde bulunduran Alachi Hotel sunduğu imkanlar ile güzel bir konaklama keyfi yaşamanızı garanti etmektedir. Bu nedenle de güzel bir tatil yapmak isteyenler için konforlu bir seçenek olmaktadır. Uygun Alaçatı otelleri arayışında olanlar için ideal bir alternatiftir.

Alaçatı Alachi Hotel İletişim Bilgileri

Alaçatı’ya yakın bir konumda yer alan tesis, Çeşme merkeze çok yakın olmaktadır. Ilıca Plajı’na yaklaşık 39- 40 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan Alachi Hotel, Alaçatı Çarşı’na da yaklaşık 11 dakikalık bir yürüme mesafesindedir.

Ayrıca, (0232) 716 88 22 veya (0530) 452 90 51 numaralı telefon ile arayabilir ya da info@alachihotel.com üzerinden otel ile iletişime geçebilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
28.07.2021
410
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
28.07.2021
334
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
28.07.2021
440
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
28.07.2021
487
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri