04 Ocak 2021
1061
ABONE OL

Alaçatı Satılık Daire

Çeşme’ye bağlı olan Alaçatı, sörf yapmaya uygun koyları ve huzur vaat eden doğal güzellikleri ile keyifli bir yaz tatili sunuyor. Birçok ziyaretçi tatil için gittiği Alaçatı’da pek çok aktiviteyi denemeden dönmüyor. Doğa sporları için de geniş seçenekler sunan bölgede, temiz havanın ve denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Alaçatı Satılık Daire

Alaçatı’ya yolu düşen birçok ziyaretçi, bölgenin dokusu ve havasını her dönem almak için burada bir ev sahibi olmayı tercih ediyor. Alaçatı, ev bakımından pek çok geniş seçeneği bir arada sunuyor. Site içerisinde güvenli ve kendine ait bir alan arayanlar için, Alaçatı’da çok sayıda satılık daire seçeneği bulunuyor. Farklı yüksekliğe sahip daireler arasından size en uygun kat sayısına ulaşabilirsiniz.

Eşsiz Alaçatı manzarasına karşı güne uyanmak isteyen ev sahipleri için yüksek katlı ya da teras kattaki daireler harika bir tercih olabilir. Bölgede yer alan satılık daire ile ilgili birçok detay ve fiyat aralığı, tercihlerinize göre değişiklik gösterebilir. Alaçatı’nın eğlenceli yapısına oldukça yakın konumda olan ve merkezde yer alan satılık dairelerin fiyatı daha yüksek fiyatlı olabiliyor.

Alaçatı Satılık Daire Özellikleri

Alaçatı, kendine özgü taş evleri ve dar sokakları ile görenleri kendine hayran bırakan eşsiz tatil mekanlarının başında geliyor. Eski taş evlerin modern yapı ile birleştiği Alaçatı’da yer alan bazı siteler eski dokuları andırıyor. Her zevke hitap eden daireler arasında büyük ve küçük yapıya sahip pek çok seçeneği kolayca bulabilirsiniz.

Genel olarak, Alaçatı’daki daireler site içerisinde ve üst düzey güvenlik desteği ile karşınıza çıkıyor. Siteden aldığınız daireler çoğunlukla açık havuz ve çeşitli spor etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Konum olarak denize ve merkeze yakın olan daireler tercih ederek birçok şeye kolayca ulaşabilirsiniz.

Dairelerin konum, ısınma, balkon sayısı, oda sayısı ve daha birçok özelliği tercih edilen eve bağlı olarak değişiyor. Alaçatı özellikle yaz sezonunda kalabalık olduğu için kiralık ve satılık evleri bu dönemde yüksek fiyat seçeneği ile almanız gerekebilir. Bunun yanı sıra, birçok daire sahibi evini eşyalı bir şekilde satmayı tercih ediyor. Dilerseniz, eşyalı daireleri satın alarak sorunsuz bir şekilde evinize taşınabilirsiniz.  

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
27 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
04.01.2021
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
04.01.2021
338
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
04.01.2021
444
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
04.01.2021
493
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri