20 Ağustos 2020
1723
ABONE OL

Alaçatı Pansiyonları

Çeşme’nin en çok sevilen tatil beldelerinden olan Alaçatı, muhteşem bir görüntüye sahiptir. Küçük dar sokakları, begonviller ve sakız ağaçları ile her yerin bezenmiş olduğu şirin bir beldedir. Alaçatı’nın taş ve ahşap mimarisine sahip olan pek çok otel ve evler vardır

Alaçatı Pansiyonları

Alaçatı’da pansiyon seçmek bölgeyi gezmekle mümkündür. Çünkü adım attığınız her yerde mutlaka bir pansiyon ve bu pansiyonlarında birbirinden farklı hizmet ve konforu vardır. Bunun için iyi bir seçim yapabilmek sizin keyfinize ve bütçenize bağlı olan bir durumdur.

Alaçatı’da apart biçiminde oteller vardır. Yalnızca konaklama hizmetinin verildiği bu mekanlarda kahvaltı ve akşam yemekleri ekstraya dahil tutulur. Eğer siz tatilde pansiyondan bağımsız bir şekilde hareket etmek isterseniz o zaman daha düşük ücret ödeyeceğiniz gibi yemekler konusunda da alternatifiniz daha fazla olacaktır.

Çeşme Alaçatı Pansiyonları

Çeşme pansiyonları arasında seçim yapabileceğiniz çok sayıda mekan var ve bu pansiyonlar arasında en fazla talep edilen ise Bungalow evlerdir. Yeşil ile mavinin bir araya gelmiş olduğu bu pansiyonların özelliği, havuzlu olmasıdır. İster denize gidebilir isterseniz pansiyonun havuzunda yüzerek tatilin keyfini çıkarabilirsiniz. Tatildeki amaç dinlenmek ve kafanızı dağıtmaktır. Pansiyon tatilinizde sizi her şey dahil oteller gibi sınırlamaz. Örneğin; yemek saatini kaçırmamak için strese girmenize gerek yoktur. İstediğiniz zaman pansiyonda yemek yersiniz istediğiniz zaman dışarıda yemek yersiniz.

Pansiyonlarda hizmet de oldukça kalitelidir. Yani otelden almış olduğunuz hizmetten çok daha kalitelisini alabilirsiniz. Çünkü otellerin büyük olması çalışanları ister istemez zorlarken, pansiyonda ise hizmet hem daha hızlıdır hem de daha kalitelidir.

Alaçatı denildiğinde akla gelen yerlerden birisi olan sörf sporu, pansiyon bölgelerine yakın olduğundan dolayı, bu spor için gerekli olan eğitimi almanızı kolaylaştırmıştır.

Sörf okullarından alacağınız eğitim sonrasında siz de rahatlıkla sörf yapabilirsiniz.

Alaçatı ve Çeşme merkez birbirine yakın tatil beldeleri olmasından dolayı, insanların yoğun olarak tercih ettiği yerler arasındadır. Tatilinizi en güzel şekilde değerlendirirken konaklama konusunda da hijyenik, şık ve denize yakın olan yerlerin seçilmesi tavsiye edilir

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
28 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
27 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
26 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
25 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
24 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Mart 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
20.08.2020
398
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
20.08.2020
325
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
20.08.2020
427
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
20.08.2020
468
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri