06 Temmuz 2022
1824
ABONE OL

Alaçatı Otelleri

Çeşme’nin en sevilen mahalleleri arasında bulunan Alaçatı, yılın her dönemi farklı güzellikleri ile yerli ve yabancı ziyaretçilerini büyülemektedir. Oldukça rağbet gören bir tatil noktası olması ile tanınmış kişilerin de gözdesi haline gelen Alaçatı, sakız ağaçları, taş ve ahşap mimarisi ile benzersiz bir atmosfere sahiptir.

Alaçatı Otelleri

Hem dinlendirici bir havası hem de çeşitli aktiviteleri olması sebebi ile farklı beğenilere hitap etmektedir. Bu sayede her yaz sezonu popülasyonu artmaktadır. Yosun kokuları ile çevrelenmiş bir tatil imkanı sunması ile Alaçatı, tatil için sıklıkla tercih edilmektedir. Etkileyici bir ambiyansı olan Alaçatı’da unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Her yıl bölgesine akın eden yerli ve yabancı turistleri çeşitli konaklama alternatifleri ile ağırlayan Alaçatı, avantajlarla dolu bir tatil bölgesidir. İşte Alaçatı tatilinizi taçlandıracak konaklama seçenekleri…

Double Tree Hilton by Çeşme Alaçatı Beach Resort

Kendine özel bir koy ve plajı olan Double Tree by Çeşme Alaçatı Beach Resort, denize sıfır konumu ile oldukça tercih edilmektedir. Şık tasarımlı ve konforlu odaları olan tesisin, aynı zamanda çeşitli lezzetleri misafirlerine sunduğu restoranları ve kaliteli hizmeti bulunmaktadır.

Misafirlerini kaliteli bir şekilde ağırlayan Double Tree Hilton bu Çeşme Alaçatı Beach Resort, masaj hizmeti, sauna, Türk hamamı, fitness gibi olanakları ile stresinizi geride bırakmanız için yeni bir atmosfer yaratmaktadır. Aileler ve çiftler için uygun olan bu tesiste çocuk havuzu, oyun parkı ve mini kulüp gibi çocuklar için oldukça eğlenceli alanlar bulunmaktadır.

Cocos The Club Solto

Rengarenk ve capcanlı tatil beldeleri arasında bulunan Alaçatı’da çeşitli konaklama imkanları yer almaktadır. Bu imkanlardan biri olan Cocos The Club Solto, yöresel mimari ile uyumlu taş bir yapıdadır. Otantik bir havası olan bu tesisin, hem estetik hem de konforlu oda tasarımı oldukça beğenilmektedir. Denize sıfır Alaçatı otelleri arasında olan Cocos The Club Solto’da 88 adet oda bulunmaktadır.

Çocuklu yetişkinler ve balayı çiftleri için uygun olan bu tesiste, eşsiz lezzetler sunan restoranlar, serin havuzlar ve rahatlatıcı SPA merkezi bulunmaktadır.

Galano Suites

Konforlu ve şık odaları ile dikkat çeken Galanı Suites, Alaçatı’nın en popüler konaklama alternatifleri arasında yer almaktadır. Tertemiz ve düzenli bu tesis, Alaçatı merkezine yürüme mesafesinde olması ile avantajlı bir konuma sahiptir. Alaçatı’nın en ferah yerlerinden birinde bulunan Galano Suites’te tatilinizi bisiklet sürerek, yürüyüş yaparak ve çeşitli eğlenceli aktivitelere katılarak geçirmeniz mümkündür. Galano Suites, Çeşme Alaçatı otelleri arasında seçim yaparken gözden geçirmeniz gereken bir alternatiftir.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
18.08.2020
413
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
18.08.2020
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
18.08.2020
442
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
18.08.2020
491
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri