20 Ağustos 2020
1025
ABONE OL

Alaçatı’nın En Güzel Otelleri

Son yıllarda Türkiye’nin en gözde tatil merkezleri arasına girmeyi başarmış olan Alaçatı, temiz havası, denizi ve lüks mekanlarıyla dikkat çekiyor. Normalleşme süreci sonrasında almış olduğu önlemlerle konuklarını ağırlayan lüks otelleri sizler için derledik

Alaçatı’nın En Güzel Otelleri

Bernadet

2015 yılında eşini kaybeden Vedat Mimaroğlu, eşinin hayali olan bu oteli açmış.  4 taş binada oluşan bu yer, sizi Alaçatı’nın kalabalık ve hareketli hayatından uzaklaştırırken, kendinizi özel hissetmeniz için kaliteye önem veriyor. Şık dekoru ve 5 çayının olduğu mekan paylaşım ve gelişim üzerine yoğunlaşmış.

Pachamama

Pachamama, Güney Amerikalıların doğaya vermiş olduğu bir isim ve bu isim mekanla birebir özdeşleşmiş. 5 konsept üzerine yapılmış 16 odaya sahip olan mekanda doğaya zarar vermeden ve doğadan ilham alınarak inşa edilmiş.  

Viento

Viento, 150 yıllık bir taş evde hayat bulmuş. İspanyolca ‘da rüzgâr anlamına gelen Viento, özgürlük ve ferahlık hissini uyandırıyor. Geleneksel binaya sadık kalınarak restore edilmiş olan mekân, sağlıklı bir tatil geçirilebilmesi için gerekli olan tüm önlemleri almış.

Alavya

Eskiden ağaçların bulunduğu ve dalından meyve koparan çocukların oynadığı bu arazi şimdi butik bir otel haline dönüştürülmüş. Meyve bahçelerinin tam ortasına yerleştirilmiş olan 6 taş evde 25 oda bulunuyor. Doğayla iç içe bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir yer.

Kairaba Alaçatı Beach Resort

Sörf okullarının hemen yanı başında olan Kairaba Alaçatı Beach Resort, kendisine ait bir plaj ve iskeleye sahip. Geniş bahçesi olan mekânda 43 odadan oluşan taş evler bulunuyor. Mekânın hizmet kalitesi bugüne kadar hiç eksilmemiş. Mekan, şık ve zarif bir stille tasarlanmış.  

The Stay Warehouse

Sanatsal etkinliklerin buluşma adresi olan The Stay Warehouse, eski bir depo iken bugün şık bir tatil mekanına dönüştürülmüş durumda.  Süslü bir bahçeye sahip olan mekân 18 yaş ve üzerinde olan kişileri ağırlıyor. Bunun için çocuklu ailelere hitap etmiyor.

Yukarıda, Alaçatı’nın en güzel otellerinden birkaç tanesi listelenmiştir. Tarzınıza en uygun olanı seçerek kaliteli bir tatil yapabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
24 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
20.08.2020
414
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
20.08.2020
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
20.08.2020
443
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
20.08.2020
492
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri