24 Ağustos 2020
1443
ABONE OL

Alaçatı Muhafazakar Oteller

İslam inancına ve dini kurallara uygun olacak şekilde, tesettürüne riayet ederek tatil yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği muhafazakar oteller sunmuş olduğu hizmetler sayesinde bu kişilere en güzel şekilde tatil yapabilmeleri için planmış ve tasarlanmıştır.

Alaçatı Muhafazakar Oteller

Muhafazakar otellerde helal ürünlere yer verilmiş olup alkollü içecekler yer almamaktadır. Yüzme havuzları, spa ve sağlık merkezleri muhafazakar kesimin istek ve ihtiyaçlarına en güzel şekilde cevap verecek nitelikte hizmet tasarlanmıştır

Muhafazakar oteller, İslami esaslar göz önünde bulundurularak tasarlanmış olup, bayanlara özel olarak tahsis edilen ve dışarıdan görülmeyecek şekilde tasarlanan yüzme havuzları oluşturmaktadırlar.

Muhafazakar otellerde muhafazakar kesimin ibadetlerini rahatlıkla yapabilecekleri mescitler de yer almaktadır.

Muhafazakar Otel Fiyatları

Muhafazakar kesimin diledikleri gibi tatil yapabilmek için tercih etmiş oldukları otellerin fiyatları otelin sunduğu hizmetin genişliğine göre farklılık göstermektedir. Örneğin; lüks bir oda tercih edilmişse ve oda deniz manzaralı ise fiyat normal odadan daha farklı olur. Bunun yanında odada bulunan yatak sayısı, odanın genişliği, sauna, jakuzi ve benzeri hizmetlerin bulunup bulunmaması da fiyat üzerinde etkili olmaktadır.

Muhafazakar otel fiyatları otelin yıldız sayısına ve mevsimlere göre de farklılık gösterebilmektedir. Örneğin; tatil için en fazla tercih edilen temmuz ve ağustos aylarında fiyatlar yüksek olurken Eylül ayında fiyatlar düşebilmektedir. Talep ile doğru orantılı olarak değişkenlik gösteren muhafazakar otel fiyatları talebin daha az olduğu mevsimlerde daha uygun şekilde planlanmıştır.

Muhafazakar Otellerde Sunulan Hizmetler

Her bütçeye ve her yaşa hitap edebilen muhafazakar oteller müşterilerinin unutamayacakları bir tatil geçirmeleri için birçok etkinlik ve aktivite düzenlemektedir. Sunulan bütün hizmetlerde kalite ön plandadır.

Muhafazakar otellerde kesinlikle alkollü içecek bulundurulmamaktadır. Bunun yerine, alkolsüz meyve kokteylleri, asitli ve asitsiz içecekler tercih edilmektedir. Yemeklerin yapımında son derece titiz davranılmakta ve İslami esaslara son derece riayet edilmektedir. Böylelikle misafirlerine helal dairesi çerçevesinde lezzetler sunmakta ve hijyene son derece önem vermektedirler.

Sizde Alaçatı ya gelip yaşam tarzınıza ve inancınıza uygun olacak şekilde gözlerden uzak bir tatil geçirmek istiyorsanız mutlaka Alaçatı muhafazakar otelleri değerlendirmelisiniz. Bütçenize ve zevkinize uygun olan ve her türlü ihtiyacınızı en güzel şekilde karşılamanızda yardımcı olan otellerde konaklayarak eşsiz ve unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
23 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
22 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
21 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
24.08.2020
413
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
24.08.2020
337
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
24.08.2020
442
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
24.08.2020
491
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri