12 Aralık 2022
1422
ABONE OL

Alaçatı Kiralık Evler

Özellikle son dönemlerde adından oldukça sık söz ettiren Alaçatı yerli ve yabancı bütün turistlerin gözde mekânlarından biri haline geldi. Lavanta kokan şirin kasaba rengârenk pencere ve kapılarıyla, Arnavut kaldırımlı sokaklarıyla insanlara huzur veren bir mekân olarak biliniyor. Bu nedenle Alaçatı'da yaz kış kiralık evler bulunabiliyor.

Alaçatı Kiralık Evler

Ülkemizde yer alan nezih ve popüler tatil beldeleri arasında başta gelen Alaçatı, birçok insanın tatil hayalini süslemektedir. Yüzyıllardır koruduğu tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle Alaçatı turizmin en seçkin mekânlarının başında yer alır.

Alaçatı’ya gelip de tatil yapmak isteyenlerin konaklama ihtiyacını en güzel şekilde karşılamak için son derece lüks ve konforlu kiralık evler bulunmaktadır. Her zevke ve bütçeye uygun olarak tasarlanmış kiralık evlerde konfor ve rahatlık ön plandadır. İsteğe bağlı olarak 2+1,1+1,3+1,4+1 ve bahçeli ve havuzlu olmak üzere birçok seçenek yer alır. 

Alaçatı kiralık ev yıllık olarak kiralanabilmektedir. Aynı zamanda Alaçatı aylık kiralık ev seçenekleriyle de dikkat çeken tatil yerleri arasında bulunur. 

Alaçatı’da Nereye Gitmeli?

Hacımemiş Mahallesi’nde bulunan antikacılar Alaçatı’ya gelenlerin mutlaka görmesi gereken bir yerdir. Sakin ve huzur veren bu sokakta özgün ürünlerin bulunduğu antika dükkânları bulunmaktadır. Her dükkânda ayrı bir hikâye, ayrı bir sanat eseri ortaya koyulmaktadır.

Her hafta cumartesi günleri geniş bir alana kurulan alaçatı pazarı özellikle konaklamak için kiralık evleri tercih edenler için mutlaka gezilmesi ve görülmesi gereken yerler arasında yer almaktadır. Köyden gelen taze ve doğal meyve ve sebzelere, çeşitli kıyafetlere, el yapımı yöresel lezzetlere, baharatlara ve daha birçok ürüne ulaşma imkânı bulabileceğiniz mekân olan Alaçatı pazarına mutlaka uğramalısınız.

İklimi, kumsalı ve deniziyle Alaçatı ruhu dinlendiren bir güzelliğe sahip olması sebebiyle birçok turistin uğrak yeri olmaya devam etmektedir. Alaçatı’ya gelip de denizin, kumun ve güneşin keyfini çıkarmadan kesinlikle dönmemelisiniz.

Alaçatı kiralık evler özellikle sezonun başlangıcından itibaren gözdedir, fakat genelde buradaki evler yıllık olarak kiraya verilmiş olduğundan dolayı bütçe belirlemesi yapılırken beklenenden daha yüksek rakamların çıkması muhtemeldir. Sezonluk evlerde ise aylık seçenekler ön plandayken 3 aylık ve 6 aylık olarak da farklılık söz konusudur.

Alaçatı ve Çeşme’nin birbirine yakın olması ise her iki yönlü olarak kaliteli bir tatil konusunda önemli bir avantajdır.

0 Yorum

NÖBETÇİ ECZANELER
20 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
19 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
18 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
17 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
16 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler
NÖBETÇİ ECZANELER
15 Nisan 2024 Çeşme Nöbetçi Eczaneler

Benzer İçerikler

KONAKLAMA
İzmir Alsancak Otelleri
İzmir Alsancak Otelleri
17.08.2020
410
KONAKLAMA
İzmir Didim Otelleri
İzmir Didim Otelleri
17.08.2020
334
KONAKLAMA
İzmir Merkez Otelleri
İzmir Merkez Otelleri
17.08.2020
440
KONAKLAMA
İzmir Spa Otelleri
İzmir Spa Otelleri
17.08.2020
487
KONAKLAMA
Sakız Adası’nda Nerede Kalınır?
KONAKLAMA
Çeşme Çiftlikköy Otelleri